Designmagasin
Designmagasin
Ølfargeprøver

Beertone

Ølfargeprøver Beertone er den første Beer Reference Guide basert på de forskjellige ølfargene, presentert i en fan i glassform. For den første utgaven samlet vi informasjon fra 202 forskjellige sveitsiske øl, som reiste rundt i landet, fra øst til vest, fra nord til sør. Hele prosessen tok mye tid og en detaljert logistikk å gjøre, men resultatet av disse to lidenskapene sammen gjør oss veldig stolte og videre utgaver er allerede planlagt. Jubel!

Prosjektnavn : Beertone, Designernes navn : Alexander Michelbach, Kundens navn : Beertone.

Beertone Ølfargeprøver

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.