Designmagasin
Designmagasin
Plakat

Chirming

Plakat Da Sook var ung, så hun en pen fugl på fjellet, men fuglen fløy raskt bort, og etterlot bare lyd bak seg. Hun så opp på himmelen for å finne fuglen, men alt hun kunne se var tregrener og skog. Fuglen fortsatte å synge, men hun ante ikke hvor det var. Fra veldig ung, fugl var tregrenene og storskogen til henne. Denne opplevelsen fikk henne til å visualisere lyden av fugler som skog. Lyden av fugl slapper av sinn og kropp. Dette fanget oppmerksomheten hennes, og hun kombinerte dette med mandala, som visuelt representerer helbredelse og meditasjon.

Prosjektnavn : Chirming, Designernes navn : Sook Ko, Kundens navn : Sejong University.

Chirming Plakat

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.