Designmagasin
Designmagasin
Bakeri Visuell Identitet

Mangata Patisserie

Bakeri Visuell Identitet Mångata blir visualisert på svensk som en romantisk scene, den skinnende, veglignende refleksjonen av månen skaper på natthavet. Scenen er visuelt appellert og spesiell nok til å skape merkevarebildet. Fargepaletten, svart og gull, imiterer atmosfæren i det mørke havet, og ga merkevaren et mystisk, luksuriøst preg.

Prosjektnavn : Mangata Patisserie, Designernes navn : M — N Associates, Kundens navn : M — N Associates.

Mangata Patisserie Bakeri Visuell Identitet

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.