Designmagasin
Designmagasin
Stol

Stocker

Stol Stocker er en fusjon mellom en krakk og en stol. De lette stables som kan stables, er egnet for private og semi-offisielle fasiliteter. Den ekspressive formen understreker skjønnheten i lokalt tømmer. Den kompliserte strukturelle konstruksjonen og konstruksjonen gjør det mulig med en materialtykkelse på 8 mm 100 prosent heltre å skape en robust, men lett gjenstand som bare veier 2300 gram. Den kompakte konstruksjonen til Stocker gir plassbesparende lagring. Stablet på hverandre kan den enkelt lagres og på grunn av den innovative designen, kan Stocker skyves helt under et bord.

Prosjektnavn : Stocker, Designernes navn : Matthias Scherzinger, Kundens navn : FREUDWERK.

Stocker Stol

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.