Designmagasin
Designmagasin
Typografiprosjekt

Reflexio

Typografiprosjekt Eksperimentelt typografisk prosjekt som kombinerer refleksjonen på et speil med papirbokstaver skåret av en av dens akse. Det resulterer i modulære komposisjoner som en gang ble fotografert antyder 3D-bilder. Prosjektet bruker magi og visuell motsetning til å overføre fra digitalt språk til analog verden. Konstruksjon av bokstaver på et speil skaper nye realiteter med refleksjon, som verken er sannhet eller usannhet.

Prosjektnavn : Reflexio, Designernes navn : Estudi Ramon Carreté, Kundens navn : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Typografiprosjekt

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.