Designmagasin
Designmagasin
Salgssenter

Feiliyundi

Salgssenter Et godt designarbeid vil vekke folks følelser. Designeren hopper ut av det tradisjonelle stilminnet og gir en ny opplevelse i den praktfulle og futuristiske romstrukturen. En oppslukende miljøopplevelseshall er bygget gjennom nøye plassering av kunstneriske installasjoner, tydelig bevegelse av plass og dekorativ overflate asfaltert av materialer og farger. Å være i den er ikke bare en retur til naturen, men også en gunstig reise.

Prosjektnavn : Feiliyundi, Designernes navn : Weimo Feng, Kundens navn : MOD.

Feiliyundi Salgssenter

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.