Designmagasin
Designmagasin
Bryllupskapell

Cloud of Luster

Bryllupskapell The Cloud of luster er et bryllupskapell som ligger inne i et vigslingssal i Himeji by, Japan. Designet prøver å oversette den moderne bryllupsseremoniens ånd til fysisk rom. Kapellet er helt hvitt, en skyformet omkranset nesten utelukkende i buet glass som åpner det til den omliggende hagen og vannkummen. Søylene er toppet i hyperbolsk kapital som hoder som jevnt forbinder dem til det minimalistiske taket. Kapellets sokkel på bassengets side er en hyperbolsk kurve som gjør at hele strukturen kan se ut som om den flyter på vannet og fremhever dens letthet.

Prosjektnavn : Cloud of Luster, Designernes navn : Tetsuya Matsumoto, Kundens navn : 117 Group.

Cloud of Luster Bryllupskapell

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.