Designmagasin
Designmagasin
Kommersiell Animasjon

Simplest Happiness

Kommersiell Animasjon I den kinesiske dyrekretsen er 2019 svinets år, så Yen C designet den skiver grisen, og det er en ordspill i "mange varme filmer" på kinesisk. De glade karakterene er i tråd med kanalens bilde og med de glade følelser som kanalen ønsker å gi til sitt publikum. Videoen er kombinasjonen av fire filmelementer. Barn som leker kan best vise ren lykke, og håper at publikum får den samme følelsen å se filmen.

Prosjektnavn : Simplest Happiness, Designernes navn : Yen C Chen, Kundens navn : Fox Movies.

Simplest Happiness Kommersiell Animasjon

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.