Designmagasin
Designmagasin
Dispenserende Apotek

The Cutting Edge

Dispenserende Apotek Cuting Edge er et dispenserende apotek relatert til det nærliggende Daiichi General Hospital i Himeji City, Japan. I denne typen apotek har ikke klienten direkte tilgang til produktene som i detaljhandeltypen; snarere medisinene hans blir tilberedt i hagen av en farmasøyt etter å ha presentert en medisinsk resept. Denne nye bygningen ble designet for å fremme bildet av sykehuset ved å introdusere et høyteknologisk skarpt bilde i samsvar med en avansert medisinsk teknologi. Det resulterer i et hvitt minimalistisk, men fullt funksjonelt rom.

Prosjektnavn : The Cutting Edge, Designernes navn : Tetsuya Matsumoto, Kundens navn : Eri Matsuura Himeji Daiichi Hospital.

The Cutting Edge Dispenserende Apotek

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.