Designmagasin
Designmagasin
Kafé

Perception

Kafé Denne lille varme kaféen i tre, som ligger på hjørnet av krysset i et rolig nabolag. Den sentraliserte sonen med åpen forberedelse gir en ren og omfattende opplevelse av baristas ytelse til besøkende overalt som barstol eller bordsete på en kafé. Takobjektet kalt "Shading tree" starter fra baksiden av forberedelsessonen, og det dekker kundesonen for å gjøre hele atmosfæren på denne kaféen. Det gir en uvanlig romlig effekt for besøkende og blir også et medium for folk som ønsker å gå seg vill i tankene med smaker kaffe.

Prosjektnavn : Perception, Designernes navn : Haejun Jung, Kundens navn : Perception.

Perception Kafé

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.