Designmagasin
Designmagasin
Musserende Vinetikett Og Pakke

Il Mosnel QdE 2012

Musserende Vinetikett Og Pakke Akkurat som Iseo-sjøen plasker på bredden av Franciacorta, så tindrer den musserende vinen sidene av et glass. Konseptet er en grafisk omarbeidelse av formen på innsjøen og uttrykker all kraften til en reserveflaske som helles i et krystallglass. En elegant og livlig etikett, balansert i grafikk og farger, er en vågal løsning med gjennomsiktig polypropylen og helt varmt folie gulltrykk for å gi nye sensasjoner. Hældingen av vinen er understreket på esken, der grafikken vikler seg rundt pakken: enkel og slagfull sammensatt av to “slive et tiroir” -elementer.

Prosjektnavn : Il Mosnel QdE 2012, Designernes navn : Laura Ferrario, Kundens navn : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 Musserende Vinetikett Og Pakke

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.