Designmagasin
Designmagasin
Salongstol

Bessa

Salongstol Bessa loungestol er designet for salongområder på hotell, resorts og private boliger, og harmoniserer med de moderne interiørdesignprosjektene. Designen formidler en ro som inviterer til en opplevelse å bli husket. Etter å ha løst sin helt bærekraftige produksjon, kan vi glede oss over balansen mellom form, moderne design, funksjon og dens organiske verdier.

Multifunksjonsgarderobe

Shanghai

Multifunksjonsgarderobe “Shanghai” multifunksjonell garderobe. Frontmønster og lakonisk form fungerer som en "dekorativ vegg", og dette gjør det mulig å oppfatte garderoben som en dekorativ komponent. "All inclusive" -system: inkluderer lagringsplasser med forskjellig volum; innebygde nattbord som er en del av fasaden i garderoben, åpnet og lukket av en fasadepush; 2 innebygde nattlamper skjult under det enestående volumet på begge sider av sengen. Hoveddelen av skapet er laget av bittesmå treformet stykke. Den består av 1500 stykker kempas og 4500 stykker bleket eik.

Sluttbord

TIND End Table

Sluttbord TIND End Table er et lite, miljøvennlig bord med en sterk visuell tilstedeværelse. Den resirkulerte ståltoppen er vannsprutet med et intrikat mønster som skaper levende lys- og skyggemønstre. Formene på bambusbena bestemmes av mønstring i ståltoppen, og hvert av de fjorten benene passerer gjennom ståltoppen og deretter kuttes i flukt. Sett ovenfra skaper karbonisert bambus et arresterende mønster, sammen med det perforerte stålet. Bambus er et raskt fornybart råstoff, siden bambus er et raskt voksende gress, ikke et treprodukt.

Leketøy

Rocking Zebra

Leketøy Barn elsker dette friske rocketøyet, mens det moderne utseendet, funky grafikken og naturlig tre, er ekte blikkfangere i det moderne hjemmet. Designutfordringen innebar å beholde den essensielle karakteren til et klassisk arvestykke leketøy, mens man benyttet avanserte teknikker og et modulbasert konstruksjonssystem for å gi mulighet for fremtidige ytterligere dyretyper med minimale delendringer. Det pakkede produktet måtte også være kompakt og under 10 kg for direkte salg på internett. Bruk av tilpasset trykklaminat er en ekte først, noe som resulterer i perfekt farge / mønster gjengivelse på en helt ripebestandig overflate

Hjemmebordmøbler

Marken Desk

Hjemmebordmøbler Den visuelt lette følelsen av dette elegante og allikevel sterke skrivebordet fører oss tilbake til den skandinaviske designskolen. Bena er vanskelig, slik de lener seg foran, nesten som en heftig hilsenbevegelse, minner oss om siluetten til en edel mann med hatten på hilsen til en dame. Skrivebordet ønsker oss velkommen til å bruke den. Formen på skuffene, som separate lemmer på skrivebordet, med sin hengende følelse og et personifisert blikk foran, skanner rommet som våkne øyne.

Barstol

Barcycling Chair

Barstol Barcycling er en barstol som er utformet idrettslige områder. Det tar oppmerksomhet med bildet av dynamikk på barstolen, takket være sykkelsadel og sykkelpedal. Skape skjelettet til setet polyuretan og toppen av setet dekket med håndsy skinn . Mens mykheten i polyuretan, naturlig skinn og håndsyke kvalitet symboliserer holdbarhet. I motsetning til standart barstol som fotstøtteposisjon ikke kan endres, gjør barcycling det mulig at variable sitteplasser med å holde pedalene på forskjellige steder. sitter.