Designmagasin
Designmagasin
Rekkevifte

Black Hole Hood

Rekkevifte Denne serien hette designet av inspirerende av Black Hole og Worm Hole gjør produktet til en vakker og moderne form, som alt gir følelsesmessige følelser og rimelig. Det gir følelsesmessige øyeblikk og enkel bruk mens du lager mat. Det er lett, enkelt å installere, enkelt å rengjøre og designet for moderne iland-kjøkken.

Høyttaler

Black Hole

Høyttaler Black Hole designet på basis av moderne intelligent teknologi, og det er en bærbar Bluetooth-høyttaler. Den kan kobles til hvilken som helst mobiltelefon med forskjellige plattformer, og det er en USB-port for tilkobling til ekstern bærbar lagring. Det innebygde lyset kan brukes som skrivebordslampe. Dessuten gjør det tiltalende utseendet til Black Hole det slik at appellert husvare kan brukes i interiørdesign.

Bærbar Bluetooth-Høyttaler

Black Box

Bærbar Bluetooth-Høyttaler Dette er en bærbar Bluetooth-høyttaler. Den er lett og liten og har emosjonell form. Jeg designet Black Box høyttalerform ved å forenkle bølgenes form. For å lytte til stereolyden har den to høyttalere, venstre og høyre. Også disse to høyttalerne er hver del av bølgeformen. Den ene er en positiv bølgeform og en negativ bølgeform. for bruk, kan denne enheten koble par til andre elektroniske enheter, for eksempel mobil og datamaskin med Bluetooth, og spiller av lyden. Også den har batterideling. Hvis du setter sammen to høyttalere, vises en svart boks på bordet når den ikke er i bruk.

Bærbar Høyttaler

Seda

Bærbar Høyttaler Seda er en funksjonell enhet for etterretningsteknologibase. Pennholderen i sentrum er en romfartsarrangør. Digital funksjoner som USB-port og Bluetooth-tilkobling gjør det også som en bærbar spiller og høyttaler med hjemmeareal tilpasning. En lysstang innebygd i det ytre kroppen fungerer som skrivebordslampe. Dessuten gjør det tiltalende luksuriøse utseendet det så attraktivt hjemmevarer kan brukes i interiørdesign. Å bruke plassen på en bedre måte er også en av de viktigste funksjonene i Seda.

Kaffekopp Og Tallerken

WithDelight

Kaffekopp Og Tallerken Servering av småstore søte godbiter på siden av kaffe er en del av mange forskjellige kulturer, da det er en skikk å servere en kopp kaffe med tyrkisk glede i Tyrkia, biscotti i Italia, churros i Spania og datoer i Arabia. På konvensjonelle tallerkener glir imidlertid disse godbiter mot den varme kaffekoppen og stikker eller blir våte av kaffesølen. For å forhindre dette har denne kaffekoppen en tallerken med dedikerte spor som holder kaffetrakterne på plass. Siden kaffe er en av de viktigste drikkene, er det viktig å forbedre kvaliteten på kaffedrikkopplevelsen når det gjelder dagliglivet.

Bord

Codependent

Bord Medavhengighet smelter sammen psykologi og design, spesielt med fokus på den fysiske manifestasjonen av en psykologisk tilstand, kodeavhengighet. Disse to sammenvevd tabellene må stole på hverandre for å fungere. De to formene er ikke i stand til å stå alene, men skaper sammen en funksjonell form. Finalebordet er et kraftig eksempel på at helheten er større enn summen av delene.