Designmagasin
Designmagasin
Bordlys

Moon

Bordlys Dette lyset spiller en aktiv rolle for å følge mennesker på arbeidsområdet fra morgen til natt. Den ble designet med tanke på arbeidsmiljøet. Ledningen kan kobles til en bærbar datamaskin eller en strømbank. Formen på månen var laget av tre fjerdedeler av en sirkel som et stigende ikon fra et terrengbilde laget av rustfri ramme. Månens overflatemønster minner landingsguiden i et romprosjekt. Innstillingen ser ut som en skulptur i dagslys og en lys enhet som trøster anspent arbeid om natten.

Lys

Louvre

Lys Louvre light er en interaktiv bordlampe inspirert av det greske sommersollyset som lett passerer fra lukkede skodder gjennom Louvres. Den består av 20 ringer, 6 av kork og 14 av pleksiglas, som endrer rekkefølge på en lekende måte for å transformere diffusjon, volum og den endelige estetikken i lyset i henhold til brukernes preferanser og behov. Lys passerer gjennom materialet og forårsaker diffusjon, så ingen skygger vises på seg selv verken på overflatene rundt det. Ringer med forskjellige høyder gir muligheten til uendelige kombinasjoner, sikker tilpasning og total lyskontroll.

Lampe

Little Kong

Lampe Little Kong er en serie omgivelseslamper som inneholder orientalsk filosofi. Orientalsk estetikk legger stor vekt på forholdet mellom virtuell og faktisk, full og tom. Å skjule lysdiodene subtilt i metallstangen sikrer ikke bare tomheten og renheten i lampeskjermen, men skiller også Kong fra andre lamper. Designere fant ut det gjennomførbare håndverket etter mer enn 30 ganger eksperimenter for å presentere lyset og forskjellig tekstur perfekt, noe som muliggjør en fantastisk lysopplevelse. Basen støtter trådløs lading og har en USB-port. Det kan slås av eller på bare ved å vifte med hendene.

Kjøkkenkrakk

Coupe

Kjøkkenkrakk Denne avføringen er designet for å hjelpe en med å opprettholde nøytral sittestilling. Ved å observere folks daglige oppførsel fant designteamet behovet for at folk måtte sitte på avføring i en kortere periode, for eksempel å sitte på kjøkkenet for en rask pause, noe som inspirerte teamet til å lage denne avføringen spesielt for å imøtekomme slik oppførsel. Denne krakken er designet med minimale deler og strukturer, noe som gjør avføringen rimelig og kostnadseffektiv for både kjøpere og selgere ved å ta hensyn til produktiviteten til produsenter.

Vaskerembelte Innendørs

Brooklyn Laundreel

Vaskerembelte Innendørs Dette er vaskerem for interiørbruk. Kompakt karosseri som er mindre enn japansk pocket, ser ut som målebånd, jevn finish uten skrue på overflaten. 4 m lengde belte har totalt 29 hull, hvert hull kan holde og holde kleshengeren uten klutspinner, det fungerer for raskt tørking. Beltet er laget av antibakteriell og anti-mold polyuretan, sikkert, rent og sterkt materiale. Maks belastning er 15 kg. 2 stk krok og roterende kropp tillater bruk på flere måter. Liten og enkel, men dette er veldig nyttig innendørstøy. Enkel betjening og smart installasjon vil passe til alle typer rom.

Sofa

Shell

Sofa Shell-sofaen fremsto som en kombinasjon av skjellskiss-konturer og motetrender for å imitere eksoskelettteknologi og 3d-utskrift. Målet var å lage en sofa med effekt av optisk illusjon. Det skal være de lette og luftige møblene som kan brukes både hjemme og ute. For å oppnå effekten av letthet ble en bane av nylontau brukt. Dermed blir hardheten i kadaveret balansert av veven og mykheten i silhuettlinjene. En stiv sokkel under hjørneseksjonene på setet kan brukes som sidebord og myke hodestoler og puter avslutter komposisjonen.