Designmagasin
Designmagasin
Skulpturinstallasjon

Superegg

Skulpturinstallasjon Superegg representerer den raske multipliseringen av kaffekapsler til engangsbruk, som symboliserer menneskets bekvemmelighet og dens innvirkning på miljøet. Den strukturerte geometriske supereggformen, som er dokumentert av matematikeren Gabriel Lame, ser ut levitert over bakken, og er spredt med tilfeldig kasserte kaffekapsler ordnet i perfekte linjer. Visceral-opplevelsen engasjerer betrakteren fra alle vinkler og avstander. Over 3000 kapsler ble samlet inn via en oppfordring til handling på sosiale medier og nærmiljøet. Superegg lar betrakteren lese avfall og oppmuntre til nye gjenvinningsvaner.

Prosjektnavn : Superegg, Designernes navn : Jaco Roeloffs, Kundens navn : Jaco Roeloffs.

Superegg Skulpturinstallasjon

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.