Designmagasin
Designmagasin
Vinetikett

5 Elemente

Vinetikett Utformingen av “5 Elemente” er resultatet av et prosjekt der klienten stolte på designbyrået med full ytringsfrihet. Høydepunktet i denne designen er den romerske karakteren “V”, som skildrer hovedideen med produktet - fem vintyper flettet sammen i en unik blanding. Det spesielle papiret som brukes til etiketten, samt strategisk plassering av alle grafiske elementer, provoserer den potensielle forbrukeren til å ta flasken og snurre den i hendene, berøre den, noe som absolutt gjør et dypere inntrykk og gjør designen minnerik.

Prosjektnavn : 5 Elemente, Designernes navn : Valerii Sumilov, Kundens navn : Etiketka design agency.

5 Elemente Vinetikett

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.