Designmagasin
Designmagasin
Kaffemaskin

Lavazza Desea

Kaffemaskin En vennlig maskin designet for å tilby den komplette pakken med italiensk kaffekultur: fra espresso til autentisk cappuccino eller latte. Berøringsgrensesnittet ordner valgene i to separate grupper - en for kaffe og en for melk. Drinkene kan tilpasses med boostfunksjoner for temperatur og melkeskum. Nødvendig service er indikert i sentrum med opplyste ikoner. Maskinen leveres med et dedikert glasskrus og bruker Lavazzas formspråk med kontrollert overflatebehandling, raffinerte detaljer og spesiell oppmerksomhet til farger, materialer & amp; bli ferdig.

Prosjektnavn : Lavazza Desea, Designernes navn : Florian Seidl, Kundens navn : Lavazza.

Lavazza Desea Kaffemaskin

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.