Designmagasin
Designmagasin
Lampeskjerm

Bellda

Lampeskjerm En enkel å installere, hengende lampeskjerm som enkelt passer på enhver lyspære uten behov for verktøy eller elektrisk ekspertise. Utformingen av produktene gjør det mulig for brukeren å enkelt sette den på og ta den av pæren uten mye anstrengelse for å skape en visuelt behagelig lyskilde i et budsjett eller midlertidig innkvartering. Siden funksjonaliteten til dette produktet er embedder i sin form, er produksjonskostnaden lik den for en vanlig plast blomsterpotte. Mulighet for personalisering etter brukerens smak ved å male eller legge til dekorative elementer skaper en unik karakter.

Yacht

Atlantico

Yacht Den 77 meter lange Atlantico er en lystyacht med store utearealer og brede innvendige rom, som gjør at gjestene kan nyte havutsikten og være i kontakt med den. Målet med designet var å skape en moderne yacht med tidløs eleganse. Spesielt fokus var på proporsjonene for å holde profilen lav. Yachten har seks dekk med fasiliteter og tjenester som helikopterplass, møre garasjer med hurtigbåt og jetski. Seks suitehytter har plass til tolv gjester, mens eieren har et dekk med utestue og boblebad. Det er et utendørsbasseng og et 7 meter langt indre basseng. Yachten har hybrid fremdrift.

Leketøy

Werkelkueche

Leketøy Werkelkueche er en kjønnsåpen aktivitetsarbeidsstasjon som gjør det mulig for barn å fordype seg i frie lekeverdener. Den kombinerer de formelle og estetiske egenskapene til barnekjøkken og arbeidsbenker. Derfor tilbyr Werkelkueche forskjellige muligheter å spille. Den buede benkeplaten i kryssfiner kan brukes som vask, verksted eller skiløype. Siderommene kan gi oppbevarings- og gjemmeplass eller bake sprø rundstykker. Ved hjelp av de fargerike og utskiftbare verktøyene kan barna realisere ideene sine og imitere de voksnes verden på en leken måte.

Belysningsartikler

Collection Crypto

Belysningsartikler Crypto er en modulær belysningssamling siden den kan utvides vertikalt så vel som horisontalt, avhengig av hvordan enkeltglasselementene som utgjør hver struktur er fordelt. Ideen som inspirerte designet stammer fra naturen, og minner spesielt om isdrypstein. Det særegne ved Crypto-gjenstander står i deres livlige blåste glass som gjør det mulig for lys å spre seg i mange retninger på en veldig myk måte. Produksjonen skjer ved hjelp av en fullstendig håndlaget prosess og det er sluttbrukeren som bestemmer hvordan den endelige installasjonen skal sammensettes, hver gang på en annen måte.

Kjøkkenutstyr

KITCHEN TRAIN

Kjøkkenutstyr Å bruke forskjellige stiler med kjøkkeninstrumenter skaper et uryddig matlagingsmiljø i tillegg til visuell irritasjon. Når jeg satte det i et nøtteskall, prøvde jeg å lage et enhetlig sett av disse populære kjøkkenutstyrene som vanligvis brukes i alle hus. Denne designen var rent inspirert av kreativitet. "United form" og et "Hyggelig utseende" er to av dens egenskaper. Det vil dessuten bli ønsket velkommen av markedet på grunn av det innovative utseendet. Dette vil være en mulighet for produsenten og kunden at det kjøpes 6 redskaper i en pakke.

Automatisert Immigrasjonsterminal

CVision MBAS 2

Automatisert Immigrasjonsterminal MBAS 2 ble designet for å trosse arten av sikkerhetsprodukter og minimere trusler og frykt for både teknologiske og psykologiske aspekter. Designet tolker kjente hjemme-datamaskinelementer for å gi et brukervennlig utseende for landsbygdsborgere rundt Thailands grense. Stemme og grafikk på skjermen guide brukerne første gang trinn for trinn gjennom prosessen. Den doble fargetonen på fingeravtrykkplaten indikerer tydelig skanningssoner. MBAS 2 er et unikt produkt som tar sikte på å endre måten vi krysser landegrensene, og gir mulighet for flere språk og en vennlig, ikke-diskriminerende brukeropplevelse.