Designmagasin
Designmagasin
Bærbar Gasskomfyr

Herbet

Bærbar Gasskomfyr Herbet er en bærbar gasskomfyr. Det er teknologi som gir optimale utendørsforhold og dekker alle standard krav til matlaging. Ovnen består av laserskårne stålkomponenter og har en åpen og lukket mekanisme som kan låses i åpen stilling for å forhindre sammenbrudd under bruk. Den åpne og lukkede mekanismen gir enkel transport, håndtering og lagring.

Prosjektnavn : Herbet, Designernes navn : Idan Herbet, Kundens navn : IDAN HERBET.

Herbet Bærbar Gasskomfyr

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.