Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonsgitar

Black Hole

Multifunksjonsgitar Det sorte hullet er en multifunksjonell gitar basert på musikkstiler for hard rock og metall. Kroppsformen gir gitarspillerne en følelse av komfort. Den er utstyrt med en flytende krystallskjerm på fretavlen for å generere visuelle effekter og læringsprogrammer. Blindeskrift bak gitarens nakke, kan hjelpe mennesker som er blinde eller har lite syn på å spille gitar.

Prosjektnavn : Black Hole, Designernes navn : Pouladvar, Kundens navn : Pouladvar Design Group.

Black Hole Multifunksjonsgitar

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.