Designmagasin
Designmagasin
Kaffemaskin

Lavazza Idola

Kaffemaskin En perfekt løsning for kaffeelskere som leter etter skikkelig italiensk espressoopplevelse hjemme. Det berøringsfølsomme brukergrensesnittet med akustisk tilbakemelding har fire valg og en temperaturøkning-funksjon som gir en skreddersydd opplevelse for enhver smak og anledning. Maskinen indikerer manglende vann, en fullkapselbeholder eller nødvendigheten av avkalking gjennom flere belyste ikoner, og dryppbrettet kan enkelt justeres. Designet med sin åpne ånd, kvalitetsoverflater og sofistikerte detaljer er en evolusjon av Lavazzas etablerte formspråk.

Prosjektnavn : Lavazza Idola, Designernes navn : Florian Seidl, Kundens navn : Lavazza.

Lavazza Idola Kaffemaskin

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.