Designmagasin
Designmagasin
Transformerende Sykkelparkering

Smartstreets-Cyclepark™

Transformerende Sykkelparkering Smartstreets-Cyclepark er et allsidig, strømlinjeformet sykkelparkeringsanlegg for to sykler som passer på få minutter for å gjøre det raskt mulig å forbedre sykkelparkeringsanlegg over byområder uten å legge rot til gatebildet. Utstyret bidrar til å redusere sykkeltyveri og kan installeres i selv de mest trange gater, og frigjør ny verdi fra eksisterende infrastruktur. Utstyrt av rustfritt stål kan utstyret være RAL-fargematchet og merket for lokale myndigheter eller sponsorer. Det kan også brukes til å identifisere sykkelruter. Den kan konfigureres for å passe alle størrelser og kolonner.

Trapp

U Step

Trapp U trinntrapp dannes ved å låse sammen to u-formede firkantede bokseprofiler med forskjellige dimensjoner. På denne måten blir trappen selvbærende forutsatt at dimensjonene ikke overskrider en terskel. Forberedelse på forhånd av disse delene gir montering. Emballasje og transport av disse rette stykkene er også sterkt forenklet.

Trapp

UVine

Trapp UV-vindeltrapp er dannet ved å låse sammen U- og V-formede kasseprofiler på vekslende måte. På denne måten blir trappen selvbærende siden den ikke trenger en midtstolpe eller perimeterstøtte. Gjennom sin modulære og allsidige struktur gir design letthet gjennom produksjon, emballasje, transport og installasjon.

Tre E-Sykkel

wooden ebike

Tre E-Sykkel Berlinselskapet Aceteam opprettet den første tre-e-sykkelen, oppgaven var å bygge den på en miljøvennlig måte. Letingen etter en kompetent samarbeidspartner var vellykket med Fakultet for trevitenskap og teknologi ved Eberswalde universitet for bærekraftig utvikling. Ideen om Matthias Broda ble virkelighet, og kombinerte CNC-teknologi og kunnskapen om tremateriale, tre-E-Bike ble født.

Bordlys

Moon

Bordlys Dette lyset spiller en aktiv rolle for å følge mennesker på arbeidsområdet fra morgen til natt. Den ble designet med tanke på arbeidsmiljøet. Ledningen kan kobles til en bærbar datamaskin eller en strømbank. Formen på månen var laget av tre fjerdedeler av en sirkel som et stigende ikon fra et terrengbilde laget av rustfri ramme. Månens overflatemønster minner landingsguiden i et romprosjekt. Innstillingen ser ut som en skulptur i dagslys og en lys enhet som trøster anspent arbeid om natten.

Lys

Louvre

Lys Louvre light er en interaktiv bordlampe inspirert av det greske sommersollyset som lett passerer fra lukkede skodder gjennom Louvres. Den består av 20 ringer, 6 av kork og 14 av pleksiglas, som endrer rekkefølge på en lekende måte for å transformere diffusjon, volum og den endelige estetikken i lyset i henhold til brukernes preferanser og behov. Lys passerer gjennom materialet og forårsaker diffusjon, så ingen skygger vises på seg selv verken på overflatene rundt det. Ringer med forskjellige høyder gir muligheten til uendelige kombinasjoner, sikker tilpasning og total lyskontroll.