Designmagasin
Designmagasin
Vugge, Gyngestoler

Dimdim

Vugge, Gyngestoler Lisse Van Cauwenberge skapte denne en av en slags flerfunksjonell løsning som fungerer som en gyngestol og også som vugge når to Dimdim-stoler er satt sammen. Hver av gyngestolen er laget av tre med stålstøtter og ferdig i en valnøtt finér. To stoler kan monteres på hverandre ved hjelp av to skjulte klemmer under setet for å danne en baby vugge.

Tekanne Og Tekopper

EVA tea set

Tekanne Og Tekopper Denne forførende elegante tekannen med matchende kopper har en upåklagelig skjenking og er en glede å få med seg. Den uvanlige formen på denne tepotten med tuten som blandes og vokser fra kroppen, gir seg spesielt godt til en god helle. Koppene er allsidige og taktile for å hekke i hendene på forskjellige måter, siden hver person har sin egen tilnærming til å holde en kopp. Finnes i blank hvit med sølvbelagt ring eller sort matt porselen med blank hvitt lokk og hvite rimmede kopper. Rustfritt stålfilter montert inni. DIMENSJONER: tekanne: 12,5 x 19,5 x 13,5 kopper: 9 x 12 x 7,5 cm.

Klokke

Zeitgeist

Klokke Klokken gjenspeiles zeitgeist, som er assosiert med smarte, tekniske og holdbare materialer. Produktets høyteknologiske ansikt er representert av en semi torus carbon karosseri og tidsvisning (lyshull). Karbon erstatter metalldel, som en relikvie fra fortiden og fremhever funksjonsdelen av klokken. Fraværet av sentral del viser at innovativ LED-indikasjon erstatter klassisk klokkemekanisme. Myk bakgrunnsbelysning kan justeres under eierens favorittfarge, og en lyssensor overvåker lysstyrken.

Matmater

Food Feeder Plus

Matmater Food Feeder Plus hjelper ikke bare barn å spise alene, men betyr også mer uavhengighet for foreldrene. Babyer kan holde av seg selv og suge og tygge den etter at du har knust mat laget av foreldre. Food Feeder Plus har en større, fleksibel silikonsekk som tilfredsstiller babyenes voksende appetitt. Det er en fôring som er viktig for at små kan utforske og nyte fersk, fast mat trygt. Matene trenger ikke å renses. Bare plasser maten i silikonsekken, lukk snaplåsen, og babyer kan glede seg over selvfôring med fersk mat.

Multiaxial Gardinveggsystem

GLASSWAVE

Multiaxial Gardinveggsystem GLASSWAVE multiaxial gardinveggsystem åpner døren for større fleksibilitet i utformingen av glassvegger for masseproduksjon. Dette nye konseptet i gardinvegger er basert på prinsippet om vertikale mullions med sylindriske snarere enn rektangulære profiler. Denne definitivt innovative tilnærmingen gjør at strukturer med multidireksjonsforbindelser kan opprettes, noe som øker tidobling av de mulige geometriske kombinasjonene i glassveggen. GLASSWAVE er et lavtliggende system beregnet på markedet for særegne bygninger i tre etasjer eller mindre (majestetiske haller, showrooms, atriums etc.)

Produksjon / Postproduksjon / Kringkasting

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Produksjon / Postproduksjon / Kringkasting Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) er en monumental bygning, 211 m høy, som ligger i sørlige utkanten av Ashgabat, hovedstaden i Turkmenistan, på en høyde 1024 moh. TV Tower er det viktigste knutepunktet for produksjon av radio og TV-programmer, postproduksjon og kringkasting. Og er et av de beste eksemplene på avansert digital teknologi. TV-tårnet gjorde Turkmenistan til en pioner innen HD-TV-sendinger i Asia. TV Tower er den største teknologiinvesteringen de siste 20 årene innen kringkasting.