Designmagasin
Designmagasin
Vase

Rainforest

Vase Rainforest-vasene er en blanding av 3D-designet former og tradisjonell skandinavisk steamstick-teknikk. De håndformede brikkene har ekstremt tykt glass med vektløst flytende fargeklatter. Den studiolagde kolleksjonen er inspirert av kontrastene i naturen, og hvordan den skaper harmoni.

Belysning

Thorn

Belysning Ved å tro at det er mulig å vokse og differensiere organiske former i naturen uten å forstyrre deres struktur og uttrykk ved tilfeldigheter, og at mennesker har en instinktiv tilhørighet til naturlige former, sa Yılmaz Dogan at mens han utformet Thorn, ønsket han å reflektere vekst med former som etterligne naturen uten noen dimensjonsbegrensning i belysningen. Thorn, som er en inspirasjonskilde for en naturlig gren av Thorn; vokser i en tilfeldig struktur og danner naturlig, oppfyller forskjellige behov og har ingen størrelsesgrense som en god belysningsdesign.

Bord

Patchwork

Bord Yılmaz Dogan, som startet med ideen om at forskjellige industrielle materialer kunne brukes sammen på et bordbrett, sa at han designet en fleksibilitet på skrivebordet ditt, slik at du når som helst kan gjøre endringer for å tilpasse seg forskjellige trender. Med sin fullstendig knekkbare design er Patchwork et dynamisk design som lett kan tilpasse seg forskjellige rom som spisestue og møtebord.

Vannrenseanlegg

Waterfall Towers

Vannrenseanlegg Bygningen overskrider beliggenhet når den omformulerer et kunstig sted som blir en del av et enhetlig naturlig miljø. Grensen mellom byen og naturen er definert og forsterket av tilstedeværelsen av demningen. Hver form forholder seg til en annen som gjenspeiler naturens symbiotiske bestillingssystemer. Spesielt i det spesifikke konseptet skjer fusjon av landskap og arkitektur med bruk av vannstrømmen som et funksjonelt og deretter et organisatorisk element.

Salongbord

Ripple

Salongbord Midtbordene som ble brukt finner vanligvis sted midt i mellomrommene og forårsaker problemer med innflygingsproblemene. Av denne grunn brukes servicetabellene for å åpne dette gapet. For å løse dette problemet har Yılmaz Dogan kombinert to funksjoner i utformingen av Ripple og utviklet en dynamisk produktdesign som både kan være et midtstativ og et servicebord, som reiser med en asymmetrisk arm og beveger seg i det fjerne. Denne dynamiske bevegelsen falt sammen med Ripples flytende designlinjer som reflekterte fra naturen med variabiliteten til en dråpe og bølgene dannet av den dråpen.

Yacht

Portofino Fly 35

Yacht Portofino Fly 35, fylt med naturlig lys fra store vinduer som ligger i hallen, også i hyttene. Dimensjonene gir en enestående romfølelse for en båt i denne størrelsen. Gjennom hele interiøret er fargepaletten varm og naturlig, med valg av likevektssammensetninger av farger og materialer, noe som gjør miljøene i moderne og komfortable områder, og følger de internasjonale trender innen interiørdesign.