Designmagasin
Designmagasin
Hudpleiepakke

Bionyalux

Hudpleiepakke Konseptet med å gjenopprette hud i nye hudpleieprodukter sammenfaller med null belastningen med bagassgjenvinning, miljøvern og økologisk konsept. Fra produktegenskapene til den 60-dagers begrensede holdbarheten på matvareklasse for den 30 dager lange behandlingsprosessen for hudforbedring, er 30 og 60 valgt som det visuelle gjenkjennelsessymbolet for produktet, og de tre stadier av bruk, 1,2, 3 er integrert i visjonen.

Prosjektnavn : Bionyalux, Designernes navn : 33 and Branding, Kundens navn : BIONYALUX.

Bionyalux Hudpleiepakke

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.