Designmagasin
Designmagasin
Urban Benk

Eternity

Urban Benk En to-sittende benk laget av flytende stein. To robuste enheter gir en komfortabel og omfavnende sitteopplevelse, og samtidig sørger de for systemets stabilitet. Endene på benken er plassert slik at de nøytraliserer den minste bevegelse. Det er en benk som respekterer den eksisterende infrastrukturen i et bymiljø. Enkel installasjon på stedet introduseres. Forankring poeng ikke mer, bare slipp og glem. Pass på, Eighternity er nær. ååååå.

Skuff, Stol Og Skrivebord

Ludovico Office

Skuff, Stol Og Skrivebord Som med Ludovico hovedmøbler, har denne kontorversjonen obvioulsy det samme prinsippet som å skjule en full stol i en skuff hvor stolen ikke blir lagt merke til, og sett på som en del av hovedmøblene. De fleste vil tro at stolene er et par skuffer til. Først når vi trekkes tilbake ser vi en stol bokstavelig talt komme ut fra et så overfylt rom fylt med skuffer. Inspirasjon i stor grad kom fra et besøk i Pittamiglios kaste og alle dets symboliske, skjulte meldinger samt skjulte og uventede dører eller fulle rom.

Møbler Som Transformerer

Ludovico

Møbler Som Transformerer Måten det sparer plass på er ganske original, med to stoler helt gjemt inne i skuffen. Når du plasseres i hovedmøblene, skjønner du ikke at det som ser ut til å være skuffer faktisk er to separate stoler. Du kan også ha et bord som kan brukes som skrivebord når du blir tatt ut av hovedstrukturen. Hovedstrukturen består av fire skuffer og et rom like over toppskuffen der du kan lagre mange ting. Hovedmaterialet som brukes til disse møblene, beign eucaliptus fingerjoint, er miljøvennlig, utrolig motstandsdyktig, hardt og har en veldig sterk visuell appell.

Transformerbar Sofa

Mäss

Transformerbar Sofa Jeg ønsket å lage en modulær sofa som kunne transformeres i flere separate sitteløsninger. Hele møblene består av bare to forskjellige stykker med samme form for å danne en rekke løsninger. Hovedstrukturen er den samme sideformen på armlenene, men bare tykkere. Armlene kan dreies 180 grader for å endre eller fortsette hovedstykket til møblene.

Kakestativ

Temple

Kakestativ Fra den økende populariteten til hjemmebakst kunne vi se et behov for et moderne moderne kakestativ som lett kan oppbevares i et skap eller en tegning. Enkel å rengjøre og oppvaskmaskin. Tempelet er enkelt å montere og intuitivt ved å skyve platene over den sentrale koniske ryggraden. Demontering er like enkelt ved å bare skyve dem av. Alle de fire hovedelementene holdes sammen av Stacker. Stacker hjelper til med å holde alle elementene sammen for kompakt lagring med flere vinkler. Du kan bruke forskjellige platekonfigurasjoner for forskjellige anledninger.

Salongstol

Bessa

Salongstol Bessa loungestol er designet for salongområder på hotell, resorts og private boliger, og harmoniserer med de moderne interiørdesignprosjektene. Designen formidler en ro som inviterer til en opplevelse å bli husket. Etter å ha løst sin helt bærekraftige produksjon, kan vi glede oss over balansen mellom form, moderne design, funksjon og dens organiske verdier.