Designmagasin
Designmagasin
Container

Goccia

Container Goccia er en beholder som dekorerer hjemmet med myke former og varme hvite lys. Det er den moderne hjemlige ildstedet, møtepunktet for en lykkelig time med venner i hagen eller salongbordet for å lese en bok i stuen. Det er et sett med keramiske beholdere som er egnet til å inneholde det varme vinterteppet, samt sesongens frukt eller en frisk sommerdrikkflaske nedsenket i is. Beholderne henger fra taket med et tau og kan plasseres i ønsket høyde. De er tilgjengelige i 3 størrelser, hvorav den største kan kompletteres med en solid eikplate.

Prosjektnavn : Goccia, Designernes navn : Giuliano Ricciardi, Kundens navn : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Goccia Container

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.