Designmagasin
Designmagasin
Klokke

Reverse

Klokke Mens tiden flyr, har klokker holdt seg den samme. Omvendt er ikke en vanlig klokke, det er reversering, et minimalistisk klokkedesign med subtile endringer som gjør den til en slags. Hånden som vender innover roterer inne i den ytre ringen for å indikere timen. Den lille hånden som vender utover står alene og roterer for å indikere minuttene. Omvendt ble opprettet ved å fjerne alle elementene i en klokke bortsett fra den sylindriske basen, derfra fantasien overtok. Denne klokkeutformingen tar sikte på å minne deg om å omfavne tiden.

Prosjektnavn : Reverse, Designernes navn : Mattice Boets, Kundens navn : Mattice Boets.

Reverse Klokke

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.