Designmagasin
Designmagasin
Varm Drikke Service Med Friske Planter

Herbal Tea Garden

Varm Drikke Service Med Friske Planter Patrick Sarran opprettet Herbal Tea Garden som et unikt element for Landmark Mandarin Oriental i Hong Kong i 2014. Cateringsjefen ville ha en tralle der han kunne utføre teseremonien. Dette designet bruker kodene som er utviklet av Patrick Sarran i K-seriens traller, inkludert KEZA-ostevogn og den multifunksjonelle Km31-vognen, påvirket av kinesisk landskapsmaleri.

Champagnevogn

BOQ

Champagnevogn BOQ er en isbad-vogn for servering av champagne i resepsjoner. Den er laget av tre, metall, harpiks og glass. Sirkulær symmetri organiserer gjenstander og materialer som en integrert del av designen. Standard fløyter er stuet i corolla, med hodet ned, under et hvitt harpiksbrett, beskyttet mot støv og støt. Sammensetningen, nesten blomsteraktig, inviterer gjestene til å danne en sirkel for å smake på den dyrebare drinken. Men først og fremst er det et effektivt scenetilbehør for servitøren.

Lagdelt Vogn

Kali

Lagdelt Vogn Denne trinnevognen er et av elementene i designeren K-serien for QUISO-merket. Den er laget av vakkert utformet heltre. Den solide og fyldige designen gjør den ideell til servering av alkohol ved restaurantbordet. For sikkerheten og elegansen i tjenesten er glassene hengende på en pute, flaskene er immobilisert av et sklisikkert belegg, industrihjulene har en jevn og lydløs rulling.

Multifunksjonell Tralle

Km31

Multifunksjonell Tralle Patrick Sarran opprettet Km31 for et stort spekter av restaurantbruk. Hovedbegrensningen var multifunksjonalitet. Denne handlekurven kan brukes enkeltvis til servering av ett bord, eller på rad med andre til buffé. Designeren utviklet en leddet Krion-topp montert på samme sokkel som han hadde designet for en rekke traller som KEZA, og senere Kvin, Herbal Tea Garden og Kali, sammen kalt K-serien. Hardhetene i Krion gjorde det mulig å velge en fullstendig lett finish, med den stabiliteten som kreves for et luksuriøst etablissement.

Automatisk Kaffemaskin

F11

Automatisk Kaffemaskin Enkle og elegante, rene linjer og en materialfinish av høy kvalitet gjør at F11-design passer til profesjonelle og hjemlige miljøer. 7-tommers berøringsskjerm i full farge er ekstremt enkel å bruke og intuitivt. F11 er en "one touch" -maskin hvor du kan tilpasse dine foretrukne drikker for raskt valg. Forstørret bønne-beholder, vanntank og grunnbeholder er tilgjengelig for å takle topptiden Patentert bryggeenhet kan tilby espresso eller vanlig kaffe uten trykk, og aromaen er garantert av keramiske flate blader.

Sikkerhetsenhet

G2 Face Recognition

Sikkerhetsenhet høy kvalitet på materialer og enkel design gjør dette sikkerhets ansiktsgjenkjenningsenheten fancy, stilig og robust. Avansert teknologi inne for å gjøre den til en av de raskeste i verden og veldig presis, ingen kan jukse algoritmen sin. Vanntett produkt med en atmosfære førte lys på baksiden for å skape en stemning i omgivelsene selv på det kaldeste kontoret. Den kompakte størrelsen gjør at den passer nesten overalt, og formen gjør at den kan plasseres horisontalt eller vertikalt.