Designmagasin
Designmagasin
Bord

Chiglia

Bord Chiglia er et skulpturelt bord som har en båt, men de representerer også hjertet i hele prosjektet. Konseptet har blitt studert i kraft av en modulær utvikling med utgangspunkt i den grunnleggende modellen som er foreslått her. Lineariteten til svalehalestrålen kombinert med ryggvirvelens mulighet til å gli fritt langs den, garanterer bordets stabilitet, lar den utvikle seg i lengde. Disse funksjonene gjør det enkelt å tilpasse til destinasjonsmiljøet. Det vil være nok å øke antall ryggvirvler og lengden på bjelken for å oppnå de ønskede dimensjonene.

Prosjektnavn : Chiglia, Designernes navn : Giuliano Ricciardi, Kundens navn : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Chiglia Bord

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.