Designmagasin
Designmagasin
Skjenk

Arca

Skjenk Arca er en monolit fanget i et nett, et bryst som flyter uten problemer sammen med innholdet. Den lakkerte mdf-containeren, innelukket i et ideelt nett laget av massiv eik, er utstyrt med tre totale uttrekksskuffer som kan organiseres etter forskjellige behov. Det stive massivt eiknettet er modellert for å imøtekomme de termoformede glassplatene, for å få en organisk form som simulerer et speil med vann. Hele skapet hviler på en gjennomsiktig metakrylatstøtte for å understreke det ideelle flytende.

Prosjektnavn : Arca, Designernes navn : Giuliano Ricciardi, Kundens navn : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Arca Skjenk

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.