Designmagasin
Designmagasin
Keramikk

inci

Keramikk Et speil av eleganse; Inci gjenspeiler skjønnheten i en perle med svarte og hvite alternativer og er det riktige valget for de som ønsker å gjenspeile adelen og elegansen til mellomrommene. Inci-linjer produseres i størrelser 30 x 80 cm og bærer den hvite og svarte stiligheten til leveområdene. Produsert ved bruk av digital utskriftsteknologi, et tredimensjonalt design.

Fartsskriver Programmerer

Optimo

Fartsskriver Programmerer Optimo er et banebrytende produkt på berøringsskjermen for programmering og kalibrering av alle digitale fartsskrivere montert på nyttekjøretøyer. Med fokus på hastighet og brukervennlighet, kombinerer Optimo trådløs kommunikasjon, produktapplikasjonsdata og en rekke forskjellige sensortilkoblinger til en bærbar enhet for bruk i bilens hytte og verksted. Designet for optimal ergonomi og fleksibel posisjonering, det oppgavedrevne grensesnittet og den innovative maskinvaren forbedrer brukerens opplevelse dramatisk og tar tachografprogrammering inn i fremtiden.

Skipskontrollsystem

GE’s New Bridge Suite

Skipskontrollsystem GEs modulære skipskontrollsystem er designet for å passe både store og lette fartøyer, og gir intuitiv kontroll og tydelig visuell tilbakemelding. Ny posisjoneringsteknologi, motorstyringssystemer og overvåkingsenheter gjør at skip kan manøvreres nøyaktig i trange rom, samtidig som belastningen på operatøren reduseres, da komplekse manuelle kontroller erstattes med ny berøringsskjermteknologi. En justerbar skjerm reduserer refleksjoner og optimaliserer ergonomi. Alle konsollene har integrerte håndtak for bruk i grove hav.

Kappestativ

Lande

Kappestativ Coat Stand var design som en meget dekorativ og funksjonell kontorskulptur, en blanding av kunst og funksjon. Sammensetningen ble antatt å være en estetisk form for å pynte kontorlokalet og for å beskytte i dag det mest ikoniske bedriftsplagget, Blazer. Sluttresultatet er et veldig energisk og sofistikert stykke. Produksjon og detaljhandel var at stykket var designet til å være lett, sterkt og masseproduserbart.

Led Pendellampe

Stratas.07

Led Pendellampe Med behandling av høy standard og dyktighet i alle detaljer, prøver vi å skape en enkel, ren og tidløs design. Spesielt Stratas.07, med sin perfekt symmetriske form, følger absolutt reglene i denne spesifikasjonen. Den innebygde Xicato XSM Artist Series LED-modulen har fått en fargegjengivelsesindeks> / = 95, en lysstyrke på 880lm, en effekt på 17W, en fargetemperatur på 3000 K - varmhvit (2700 K / 4000 K tilgjengelig på forespørsel) . LED-modulenes levetid er oppgitt av produsenten med 50 000 timer - L70 / B50, og fargen er konsistent over hele levetiden (1x2 trinn MacAdams over livet).

Elsykkel

ICON E-Flyer

Elsykkel ICON og Vintage Electric samarbeidet om å utforme denne tidløse el-sykkelen. ICON E-Flyer er designet og bygget i California i lite volum, og gifter seg med vintage design med moderne funksjonalitet, for å skape en tydelig og dyktig personlig transportløsning. Funksjonene inkluderer en rekkevidde på 35 kilometer, topphastighet på 22 MPH (35 MPH i løpsmodus!) Og en ladetid på to timer. Ekstern USB-kontakt og ladetilkoblingspunkt, regenerativ bremsing og komponenter av høyeste kvalitet gjennomgående. www.iconelectricbike.com