Designmagasin
Designmagasin
Spisebord

Ska V29

Spisebord Massivt naturlig bord av lerkeved arbeidet med numeriske kontrollmaskiner og ferdig for hånd, er særegenheten den formen som minner om trærnes plassering, revet av Vaia-stormen som traff Dolomittene og representert av selve massen av lerkeved. Den håndpolerte overflaten gjør overflaten ugjennomsiktig og glatt å berøre og forbedrer dens årer og former. Basen, laget av pulverlakkert stål, representerer furuskogen før stormen går.

Prosjektnavn : Ska V29, Designernes navn : Ascanio Zocchi, Kundens navn : Teknodue gruop srl.

Ska V29 Spisebord

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.