Designmagasin
Designmagasin
Kinetiske Elektroniske Trommer Viser

E Drum

Kinetiske Elektroniske Trommer Viser Inspirert av en gyrosfære. showet kombinerer en rekke elementer som sammen skaper en ekstraordinær opplevelse. Installasjonen endrer form og skaper et dynamisk miljø for trommeslageren å utføre i. Edrum bryter barrieren mellom lydlys og rom, hver tone oversettes til lys.

Prosjektnavn : E Drum, Designernes navn : Idan Herbet, Kundens navn : Teta Music , Cochavi&Klein.

E Drum Kinetiske Elektroniske Trommer Viser

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.