Designmagasin
Designmagasin
Visuell Kommunikasjon

Plates

Visuell Kommunikasjon For å demonstrere forskjellige avdelinger i jernvarebutikken kom Didyk Pictures på ideen om å presentere dem som flere plater med forskjellige maskinvareobjekter på toppen av dem, servert på en restaurantmessig måte. Hvit bakgrunn og hvite retter er med på å fremheve de serverte gjenstandene og gjør det lettere for butikkbesøkende å finne en viss avdeling. Bildene ble også brukt på 6x3 meter reklametavler og plakater i offentlig transport over hele Estland. En hvit bakgrunn og en enkel komposisjon gjør at denne annonsemeldingen kan oppfattes selv av en person i en forbipasserende bil.

Prosjektnavn : Plates, Designernes navn : Sergei Didyk, Kundens navn : Didyk Pictures.

Plates Visuell Kommunikasjon

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.