Designmagasin
Designmagasin
Åpent Servise

Osoro

Åpent Servise OSOROs innovative karakter er å kombinere kvaliteten på forsterket forglasset porselen og dens typiske elfenbensfargede glanset hud med den funksjonen som er egnet til å bevare mat i kjøleskap eller fryser og til matlaging med dampovn eller mikrobølgeovn. Den enkle, modulære formen med sine forskjellige elementer kan stables for å spare plass, fleksibelt kombinert og lukket med en flerfarget O-sealer eller O-Connector, slik at maten holder seg godt forseglet i den. OSORO kan brukes universelt og eliminere behovet for vårt daglige liv.

Kraner

Electra

Kraner Electra som ikke har separat håndtak, tiltrekker seg alle på grunn av sin eleganse og smarte utseende er avgjørende for å være unike for kjøkken. Trekk ned den digitale vaskeblanderen gir brukerne bevegelsesfrihet på kjøkkenene, mens de tilbyr alternativene til to forskjellige strømningsfunksjoner. På electras frontområde gir en elektronisk pute deg tilgang til alle funksjonene, enten når sprayen er montert inn i tuten eller i hånden med bare fingerspissen du kan kontrollere.

Kraner

Electra

Kraner Electra anses som representant for digital bruk i armatursektoren, og kombinerer teknologien med design for å fremheve designen av den digitale tidsalderen. Kranene som ikke har separat håndtak tiltrekker seg alle på grunn av sin eleganse og smarte utseende er avgjørende for å være unike i vått område. Berøringsskjermknappene til Electra tilbyr brukerne en mer ergonomisk løsning. "Eco Mind" på kranene gir brukeren maksimal effektivitet i å spare. Denne funksjonen tilfører spesielt verdi til kommende generasjoner

Gatebenk

Ola

Gatebenk Denne benken, designet etter miljødesignstrategier, tar gatemøbler til et nytt nivå. Like hjemme i urbane eller naturlige omgivelser skaper væskelinjene en rekke sitteplasser på en benk. Materialene som brukes er resirkulert aluminium for sokkelen og stål til setet, valgt for sine resirkulerbare og holdbare egenskaper; den har en lys og motstandsdyktig pulverlakkert overflate ideell for utendørs bruk i alle vorter. Designet i Mexico by av Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman og Karime Tosca.

Kran

Amphora

Kran Amphora serie er designet for å koble fortid og fremtid og gir en sjanse til å oppleve de grunnleggende og funksjonelle formene fra antikken. Det var ikke lett som i dag å nå livskildevannet vårt i dag. Kranens uvanlige form kommer fra århundrer før i dag, men vannbesparende kassett bringer i morgen. Kran retro designet fra gatefontener fra antikken og bringer estetisk til badene dine.

Servant

Serel Wave

Servant SEREL Wave servant tar plass i moderne bad med nominative linjer, funksjonelle løsninger og imponerende kvalitet. SEREL Bølgebasseng; mens den endrer den nåværende oppfatningen med dobbel servant med sin unike skålform, inkluderer den også bruk av voksen og barn sammen med sin estetiske form. I tillegg til bruk som barnekum, gir det funksjon for ablusjon og skonengjøring som brukes i islamskultur. Den generelle tilnærmingen i utformingen av servant er modernisme og funksjonalisme. Denne tilnærmingen påvirker designet så viktig.