Designmagasin
Designmagasin
Vinglass

30s

Vinglass 30s Wine Glass av Saara Korppi er spesielt designet for hvitvin, men det kan også brukes til andre drikkevarer. Den er laget i en varm butikk med gamle glassblåsingsteknikker, noe som betyr at hver brikke er unik. Saaras mål er å designe glass av høy kvalitet som ser interessant ut fra alle vinkler, og når lyset blir fylt med væske, og lar lys reflektere fra forskjellige vinkler og gir ekstra glede av å drikke. Hennes inspirasjon for 30-talls vinglass kommer fra hennes tidligere 30-talls Cognac Glass-design, begge produktene deler formen på koppen og lekheten.

Prosjektnavn : 30s, Designernes navn : Saara Korppi, Kundens navn : Saara Korppi.

30s Vinglass

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.