Designmagasin
Designmagasin
Teppe

Hair of Umay

Teppe Dette teppet er laget av gammel nomadisk teknikk, beskyttet av UNESCOs liste over immateriell kulturarv med behov for presserende oppbevaring. Dette teppet gir det beste ut av ull på grunn av gradient ullnyanser og fine håndsømmer som skaper volumetrisk tekstur. Dette teppet er 100 prosent håndlaget og er laget i naturlige nyanser av ull pluss gulaktig farget farge med løkskall. En gylden tråd som går gjennom teppet gir en uttalelse og minner om håret som fritt strømmer i vinden - håret fra nomadiske gudinnen Umay - beskytter av kvinner og barn.

Prosjektnavn : Hair of Umay, Designernes navn : Marina Begman, Kundens navn : Marina Begman.

Hair of Umay Teppe

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.