Designmagasin
Designmagasin
Bærbar Høyttaler

Seda

Bærbar Høyttaler Seda er en funksjonell enhet for etterretningsteknologibase. Pennholderen i sentrum er en romfartsarrangør. Digital funksjoner som USB-port og Bluetooth-tilkobling gjør det også som en bærbar spiller og høyttaler med hjemmeareal tilpasning. En lysstang innebygd i det ytre kroppen fungerer som skrivebordslampe. Dessuten gjør det tiltalende luksuriøse utseendet det så attraktivt hjemmevarer kan brukes i interiørdesign. Å bruke plassen på en bedre måte er også en av de viktigste funksjonene i Seda.

Kaffekopp Og Tallerken

WithDelight

Kaffekopp Og Tallerken Servering av småstore søte godbiter på siden av kaffe er en del av mange forskjellige kulturer, da det er en skikk å servere en kopp kaffe med tyrkisk glede i Tyrkia, biscotti i Italia, churros i Spania og datoer i Arabia. På konvensjonelle tallerkener glir imidlertid disse godbiter mot den varme kaffekoppen og stikker eller blir våte av kaffesølen. For å forhindre dette har denne kaffekoppen en tallerken med dedikerte spor som holder kaffetrakterne på plass. Siden kaffe er en av de viktigste drikkene, er det viktig å forbedre kvaliteten på kaffedrikkopplevelsen når det gjelder dagliglivet.

Bord

Codependent

Bord Medavhengighet smelter sammen psykologi og design, spesielt med fokus på den fysiske manifestasjonen av en psykologisk tilstand, kodeavhengighet. Disse to sammenvevd tabellene må stole på hverandre for å fungere. De to formene er ikke i stand til å stå alene, men skaper sammen en funksjonell form. Finalebordet er et kraftig eksempel på at helheten er større enn summen av delene.

Bestikk

Ingrede Set

Bestikk Ingrede bestikksett er designet for å uttrykke behovet for perfeksjon i hverdagen. Sett med gaffel, skje og kniv med magneter. Bestikket står loddrett og skaper harmoni i bordet. Matematiske former tillot å konstruere en flytende form som består av tre forskjellige stykker. Denne tilnærmingen skaper nye muligheter som kan brukes på mange forskjellige produkter, for eksempel servise og andre redskapsdesign.

Prototype For Bolig

No Footprint House

Prototype For Bolig NFH er utviklet for serieproduksjon, basert på en større verktøykasse med prefabrikkerte typologier. En første prototype ble bygget for en nederlandsk familie sørvest i Costa Rica. De valgte en to-roms konfigurasjon med stålkonstruksjon og furu treutførelser, som ble sendt til sin målplassering på en enkelt lastebil. Bygningen er designet rundt en sentral servicekjerne for å optimalisere logistisk effektivitet når det gjelder montering, vedlikehold og bruk. Prosjektet søker integrert bærekraft med tanke på dets økonomiske, miljømessige, sosiale og romlige resultater.

Brevåpner

Memento

Brevåpner Alle starter med takknemlig. En serie brevåpnere som gjenspeiler yrker: Memento er ikke bare et sett med verktøy, men også en serie objekter som uttrykker brukerens takknemlighet og følelser. Gjennom produktsemantikk og enkle bilder av forskjellige yrker, gir designene og de unike måtene hvert Memento-stykke brukes brukeren forskjellige inderlige opplevelser.