Designmagasin
Designmagasin
Møbler Serien

Sama

Møbler Serien Sama er en autentisk møbelserie som gir funksjonalitet, følelsesmessig opplevelse og unikhet gjennom sine minimale, praktiske former og sterke visuelle effekt. Den kulturelle inspirasjonen hentet fra poesien om hvirvlende kostymer som bæres i Sama-seremonier, tolkes i sin design gjennom et spill av konisk geometri og metallbøyingsteknikker. Seriens skulpturelle holdning er kombinert med enkelhet i materialer, former og produksjonsteknikker for å tilby funksjonelle & amp; estetiske fordeler. Resultatet er en moderne møbelserie som gir et særegent preg på boarealene.

Ring

Dancing Pearls

Ring De dansende perlene blant de brølende havbølgene, det er resultatet av inspirasjon fra havet og perlene, og det er en 3D-modellring. Denne ringn er designet med en kombinasjon av gull og fargerike perler med en spesiell struktur for å implementere perlenes bevegelse mellom havets brølende bølger. Rørdiameteren er valgt i god størrelse som gjør designet robust nok til at modellen kan produseres.

Katteseng

Catzz

Katteseng Når du designer Catzz katteseng, ble inspirasjonen hentet fra behov fra både katter og eiere, og behovet for å forene funksjon, enkelhet og skjønnhet. Mens de observerte katter, inspirerte deres unike geometriske trekk den rene og gjenkjennelige formen. Noen karakteristiske atferdsmønstre (f.eks. Ørebevegelse) ble innlemmet i kattens brukeropplevelse. Også med tanke på eiere var målet å lage et møbel de kunne tilpasse og stolt kunne vise. Videre var det viktig å sikre enkelt vedlikehold. Alt dette gjør den elegante, geometriske designen og modulstrukturen mulig.

Fritidsklubb

Central Yosemite

Fritidsklubb Gå tilbake til livets enkelhet, solen gjennom vinduslyset og skygge krysser. For å bedre gjenspeile den naturlige smaken i det generelle rommet, bruk fullstendig loggdesign, enkel og stilig, humanistisk komfort, stress kunstnerisk romatmosfære. Orientalsk sjarmtone, med en unik romlig stemning. Dette er et annet uttrykk for interiøret, det er naturlig, rent, variabelt.

Tørr Teemballasje

SARISTI

Tørr Teemballasje Designet er en sylindrisk beholder med livlige farger. Innovativ og lysende bruk av farger og former skaper et harmonisk design som reflekterer SARISTIs urteinfusjoner. Det som skiller vårt design er vår evne til å gi en moderne vri på tørr teemballasje. Dyrene som brukes i emballasjen representerer følelser og forhold som folk ofte opplever. For eksempel representerer Flamingo-fuglene kjærlighet, Panda-bjørnen representerer avslapning.

Olivenoljeemballasje

Ionia

Olivenoljeemballasje Da de gamle grekerne pleide å male og designe hver olivenoljeamfora (beholder) hver for seg, bestemte de seg for å gjøre det i dag! De gjenopplivet og anvendte denne eldgamle kunsten og tradisjonen, i en moderne moderne produksjon der hver og en av de 2000 produserte flaskene har forskjellige mønstre. Hver flaske er individuelt designet. Det er en enestående lineær design, inspirert av gamle greske mønstre med et moderne preg som feirer en vintage olivenoljearv. Det er ikke en ond sirkel; det er en rett utviklende kreativ linje. Hver produksjonslinje skaper 2000 forskjellige design.