Designmagasin
Designmagasin
Kunstinstallasjon

Pretty Little Things

Kunstinstallasjon Pretty Little Things utforsker den medisinske forskningsverdenen og de intrikate bildene som sees under mikroskopet, og tolker disse videre til moderne abstrakte mønstre gjennom sprengningene i en levende fluro fargepalett. Over 250 meter lang, med over 40 individuelle kunstverk, er det en installasjon i stor skala som presenterer skjønnheten i forskning for publikum.

Installasjon

The Reflection Room

Installasjon Inspirert av fargen rød, som symboliserer hell i kinesisk kultur, er The Reflection Room en romlig opplevelse som er skapt helt ut av røde speil for å skape et uendelig rom. Innvendig spiller typografi rollen som å koble publikum til hver av de kinesiske nyttårs hovedverdiene, og ber folk om å reflektere over året som har vært og året som kommer.

Hendelsesaktivering

Home

Hendelsesaktivering Hjem omfavner nostalgi av ens personlige hjem og er en kombinasjon av det gamle og det nye. Vintage 1960-malerier dekker bakveggen, små personlige minnesmerke er spredt over hele skjermen. Disse tingene er sammenflettet i en masse strenger som dannes sammen som en historie, mens den avventer hvor beskueren står, avslører det et budskap.

Kunstinstallasjon

The Future Sees You

Kunstinstallasjon The Future Sees You presenterer skjønnheten i optimismen som er omfavnet av den unge kreative voksen - fremtidens tenkere, innovatører, designere og kunstnere i din verden. En dynamisk visuell historie, projisert gjennom 30 vinduer over fem nivåer øynene blusser gjennom et levende spekter av farger, og til tider ser det ut til å følge mengden når de ser ut med selvtillit utover natten. Gjennom disse øynene ser de fremtiden, tenkeren, innovatøren, designeren og artisten: morgendagens reklamer som vil forandre verden.

Kommersiell Interiørdesign

KitKat

Kommersiell Interiørdesign Representere konseptet og det samlede merket på en nyskapende måte gjennom designen av butikken, spesielt for det kanadiske markedet og Yorkdale-klientellet. Bruk opplevelsen fra en tidligere pop-up og internasjonale lokasjoner for å innovere og revurdere hele opplevelsen. Lag en ultra-funksjonell butikk, som vil fungere bra for en veldig høy trafikk, intrikat plass.

Interiørdesign

Arthurs

Interiørdesign En moderne nordamerikansk grill, cocktail-salong og takterrasse i Midtown Toronto som feirer en raffinert klassisk meny og overbærende signaturdrikker. Arthur's Restaurant har tre forskjellige områder du kan glede deg over (spisestue, bar og uteplass på taket) som føles både intime og romslige på samme tid. Taket er unikt i sin utforming av fasetterte trepaneler med en trefinér, konstruert for å forbedre romets åttekantede form, og etterligner utseendet til snittkrystall som henger over.