Designmagasin
Designmagasin
Webdesign Og Ux

Si Me Quiero

Webdesign Og Ux Nettstedet Sí, Me Quiero er et rom som hjelper deg å være deg selv. For å gjennomføre prosjektet måtte intervjuer gjennomføres og den sosiale og kulturelle konteksten i forhold til kvinner måtte utforskes; projeksjonen hennes i samfunnet og med seg selv. Det ble konkludert med at nettet ville være et akkompagnement og ville bli gjennomført med en tilnærming til å hjelpe til å elske seg selv. I designet gjenspeiles det enkelhet med nøytrale toner ved bruk av røde kontraster for å trekke oppmerksomhet til visse handlinger, farger på merkevaren til boken utgitt av klienten. Inspirasjonen kom fra konstruktivismekunsten.

Vinetikettdesign

314 Pi

Vinetikettdesign Å eksperimentere med vinsmaking er en uendelig prosess som fører til nye stier og forskjellige aromaer. Den uendelige sekvensen av pi, det irrasjonelle tallet med de uendelige desimalene uten å vite den siste av dem var inspirasjonen til navnet på disse vinene uten sulfitter. Designet tar sikte på å sette funksjonene i 3,14 vinserier i søkelyset i stedet for å skjule dem blant bilder eller grafikk. Etter en minimalistisk og enkel tilnærming, viser etiketten bare de virkelige egenskapene til disse naturlige viner som de kan observeres i ønologens notatbok.

Energisk Aktivering Av Gangbroer

Solar Skywalks

Energisk Aktivering Av Gangbroer Verdens metropoler - som Beijing - har et stort antall gangbroer som krysser travle trafikkårer. De er ofte lite attraktive, og nedgraderer det generelle byinntrykket. Designers ide om å beklede gangbroene med estetiske, kraftgenererende PV-moduler og transformere dem til attraktive byplasser er ikke bare bærekraftig, men skaper et skulpturelt mangfold som blir et blikkfang i bybildet. E-bil eller E-sykkel ladestasjoner under gangbroene utnytter solenergien direkte på stedet.

Bok

ZhuZi Art

Bok En serie bokutgaver for de innsamlede verkene av tradisjonell kinesisk kalligrafi og maleri er utgitt av Nanjing Zhuzi Art Museum. Med sin lange historie og elegante teknikk er de tradisjonelle kinesiske maleriene og kalligrafen verdsatt for sin meget kunstneriske og praktiske appell. Ved utformingen av samlingen ble abstrakte former, farger og linjer brukt for å skape en jevn sensualitet og fremheve det blanke rommet i skissen. Det uanstrengt faller sammen med kunstnere i tradisjonelle maleri- og kalligrafistiler.

Sammenleggbar Krakk

Tatamu

Sammenleggbar Krakk I 2050 vil to tredjedeler av jordens befolkning bo i byer. Hovedambisjonen bak Tatamu er å tilby fleksible møbler til personer som har begrenset plass, også de som ofte er i bevegelse. Målet er å lage et intuitivt møbel som kombinerer robusthet med en ultratynn form. Det krever bare en kronglete bevegelse for å distribuere avføringen. Mens alle hengslene er laget av slitesterkt stoff som holder det lett, gir tresidene stabilitet. Når trykk er påført den, blir avføringen bare sterkere når delene låser seg sammen, takket være den unike mekanismen og geometrien.

Fotografering

The Japanese Forest

Fotografering Den japanske skogen er hentet fra et japansk religiøst perspektiv. En av de japanske eldgamle religionene er Animisme. Animisme er en tro på at ikke-menneskelige skapninger, stilleben (mineraler, gjenstander osv.) Og usynlige ting også har en intensjon. Fotografering ligner på dette. Masaru Eguchi skyter noe som gir følelse i emnet. Trær, gress og mineraler kjenner livets vilje. Og til og med gjenstander som demninger som etterlot seg i naturen i lang tid føler viljen. Akkurat som du ser den uberørte naturen, vil fremtiden se den nåværende naturen.