Designmagasin
Designmagasin
Merkevare For Skjønnhetssalong

Silk Royalty

Merkevare For Skjønnhetssalong Målet med merkevareprosessen er å plassere merkevaren i high-end-kategorien ved å ta en titt og føle å tilpasse seg de globale trendene innen sminke og hudpleie. Elegant i interiør og eksteriør, og tilbyr kundene et luksuriøst tilfluktssted for å trekke seg tilbake til egenomsorg og forlate fornyet. Vellykket kommunikasjon av opplevelsen til forbrukerne var innebygd i designprosessen. Derfor er Alharir Salon utviklet som uttrykker femininitet, visuelle elementer, overdådige farger og teksturer med oppmerksomhet på de fine detaljene for å gi mer selvtillit og komfort.

Smart Kjøkkenfabrikk

FinaMill

Smart Kjøkkenfabrikk FinaMill er en kraftig kjøkkenfabrikk med utskiftbare og påfyllbare krydderputer. FinaMill er den enkle måten å heve matlagingen med den dristige smaken av nykvernede krydder. Bare fyll de gjenbrukbare belgene med tørkede krydder eller urter, smekk en belte på plass og mal den nøyaktige mengden krydder du trenger med et trykk på en knapp. Bytt ut krydderbønner med bare noen få klikk og fortsett å lage mat. Det er den ene kvernen for alle dine krydder.

Leiligheten

Nishisando Terrace

Leiligheten Dette sameiet består av 4 hus med tre etasjer i lavere volum og står på stedet nær sentrum. Sedergitteret rundt bygningen beskytter personvernet og unngår forringelse av bygningskroppen på grunn av direkte sollys. Selv med den enkle kvadratiske planen, spiral 3D-konstruksjon laget ved å koble til forskjellige nivåer i privat hage, fører hvert rom og trapp til å mate volumet på denne bygningen maksimalt. Endring av fasade av sedertrebrett og kontrollerte proporsjoner kan la denne bygningen fortsette å være organisk og blande seg med øyeblikkelige endringer i byen.

Familie Kjøpesenter

Funlife Plaza

Familie Kjøpesenter Funlife Plaza er et familiesenter for fritid og utdanning for barn. Har som mål å lage en racingbilkorridor for barna å kjøre bil under foreldrenes shopping, et trehus for barn som passer på og leke inne, et "lego" tak med skjult kjøpesenternavn for å inspirere barnas fantasi. Enkel hvit bakgrunn med rødt, gult og blått, la barna tegne og fargelegge det på vegger, gulv og toalett!

Interiørdesign

Suzhou MZS Design College

Interiørdesign Dette prosjektet ligger i Suzhou, som er kjent for den tradisjonelle kinesiske hagedesignen. Designeren prøvde å samle både hennes modernistiske følelser så vel som Suzhou-folkespråket. Designet tar ledetråder fra tradisjonell Suzhou-arkitektur med bruk av hvitkalkede gipsvegger, månedører og intrikat hagearkitektur for å se for seg Suzhou-folketalen i en moderne sammenheng. Møbler ble opprettet med resirkulerte grener, bambus og halmtau med studenters deltakelse, noe som ga denne utdanningsrommet den spesielle betydningen.

Meldingsstol

Kepler 186f

Meldingsstol Strukturelt grunnlag for Kepler-186f lenestol er en bakke, loddet fra en ståltråd som elementene skåret ut av eik er festet ved hjelp av messinghylser. Ulike alternativer for armaturbruk kombineres i harmoni med treskjæring og juvelerelementer. Dette kunstobjektet representerer et eksperiment der forskjellige estetiske prinsipper kombineres. Det kan beskrives som "barbarisk eller ny barokk" der grove og utsøkte former kombineres. Som et resultat av improvisasjon ble Kepler flerlags, innhyllet med undertekstene og nye detaljer.