Designmagasin
Designmagasin
Frisørsalong

Vibrant

Frisørsalong Hagehagen ble tatt opp essensen av det botaniske bildet, og ble opprettet i hele midtgangen, og ønsker gjestene umiddelbart velkommen til å sole seg under å bevege seg bort fra mengden og ønske dem velkommen fra inngangspartiet. Kikket lenger inn i rommet, og den smalne utformingen strekker seg oppover med detaljerte gyldne touch-ups. Botaniske metaforer uttrykkes fortsatt levende i hele rommet, og erstatter travelhet fra gatene, og her blir en hemmelig hage.

Privat Bolig

City Point

Privat Bolig Designeren søkte inspirasjoner fra urbant landskap. Naturen med hektisk byrom ble dermed 'utvidet' til boarealet, preget prosjektet av Metropolitan-tema. Mørke farger ble fremhevet av lys for å skape fantastiske visuelle effekter og atmosfære. Ved å adoptere mosaikk, malerier og digitale trykk med høyhus ble inntrykk av en moderne by brakt inn i interiøret. Designeren la stor innsats i romlig planlegging, spesielt fokusert på funksjonalitet. Utfallet var et stilig og luksuriøst hjem som var romslig nok til å betjene 7 personer.

Installasjonskunst

Inorganic Mineral

Installasjonskunst Lee Chi, inspirert av dype følelser overfor naturen og opplevelsen som arkitekt, fokuserer på å lage unike botaniske kunstinstallasjoner. Ved å reflektere over artens art og forske på kreative teknikker, forvandler Lee livshendelser til formaliserte kunstverk. Temaet for denne serien er å undersøke materialenes art og hvordan materialer kan rekonstrueres av det estetiske systemet og det nye perspektivet. Lee mener også at omdefinering og gjenoppbygging av planter og andre kunstige materialer kan gjøre at naturlandskap får en emosjonell innvirkning på mennesker.

Stol

Haleiwa

Stol Haleiwa vever bærekraftig rotting i feiende kurver og kaster en tydelig silhuett. De naturlige materialene hyller den kunsthåndverkstradisjonen på Filippinene, omgjort for nåtid. Parret, eller brukt som et utsagn, gjør allsidigheten i designen at denne stolen tilpasser seg forskjellige stiler. Skaper en balanse mellom form og funksjon, nåde og styrke, arkitektur og design, er Haleiwa like behagelig som den er vakker.

Firmamerking

Astra Make-up

Firmamerking Kraften til merket ligger ikke bare i dets evne og visjon, men også i kommunikasjon. En brukervennlig katalog fylt med sterkt produktfotografering; et forbrukerorientert og tiltalende nettsted som tilbyr online tjenester og oversikt over merkevareproduktene. Vi utviklet også et visuelt språk i representasjonen av merkefølelsen med en motestil av fotografering og en linje med fersk kommunikasjon i sosiale medier, for å etablere en dialog mellom selskapet og forbrukeren.

Typeface Design

Monk Font

Typeface Design Munk søker en balanse mellom åpenhet og lesbarhet av humanistiske sans seriffer og en mer regularisert karakter av torget sans serif. Selv om den opprinnelig var designet som et latinsk skrift, ble det tidlig bestemt at det trengs en bredere dialog for å inkludere en arabisk versjon. Både latin og arabisk utformer oss den samme begrunnelsen og ideen om delt geometri. Styrken i den parallelle designprosessen gjør at de to språkene har balansert harmoni og nåde. Både arabisk og latin fungerer sømløst sammen med delte tellere, stilketykkelse og buede former.