Designmagasin
Designmagasin
Leilighet

Home in Picture

Leilighet Prosjektet er et boareal skapt for en familie på fire med to barn. Drømmelandsatmosfæren skapt av hjemmedesignet kommer ikke bare fra eventyrverden skapt for barn, men også fra futuristisk forstand og åndelig sjokk som utfordringen med tradisjonelle møbler til hjemmet gir. Designeren ble ikke bundet av stive metoder og mønstre og disintegrerte tradisjonell logikk og presenterte en ny tolkning av livsstilen.

Boliginnredning

Inside Out

Boliginnredning Arkitektarkitektens første uavhengige solo-interiørdesignprosjekt, som valgte en blanding av japanske og nordiske møbler for å skape en behagelig og hyggelig atmosfære. Tre og stoff brukes hovedsakelig i hele leiligheten med minimalt lysarmatur. Konseptet & quot; Inside Out & quot; trekasse avslørt med tilkoblet treinngang og korridor mens de er åpne for stuen som & quot; Innvendig & quot; utstillingsvindu for bøker og kunstutstillinger, med rom som & quot; Utenfor & quot; lomme på mellomrom som serverer levende funksjoner.

Gammel Borg Restaurering

Timeless

Gammel Borg Restaurering Eieren kjøpte Crawfordton House i Skottland i april 2013, og forsøkte å gjenopprette den opprinnelige smaken av den gamle skotske adelen, og kompatibel med det moderne liv. Karakteristikkene og historiske forekomstene av det gamle slottet er bevart med original smak. Designestetikken og den regionale kulturen i forskjellige århundrer kolliderer med kunstneriske gnister i samme rom.

Bilder For Magasinomslag

TimeFlies

Bilder For Magasinomslag Hovedideen var å skille seg ut fra massen av tradisjonelle klientmagasiner. Først av alt, ved hjelp av det uvanlige omslaget. Forsiden av TimeFlies-magasinet for flyselskapet Nordica har moderne estisk design, og tittelen på magasinet på forsiden av hvert nummer er håndskrevet av forfatteren av det omtvistede verket. Magasinets moderne og minimalistiske design dekker formidler uten ytterligere ord kreativitet i det nye flyselskapet, attraktivitet av estisk art og suksess for de unge estiske designerne.

Vasken

Thalia

Vasken Servant ser ut som en knopp som er klar til å blomstre og fylles opp: den er så blomstrende at den var laget av en dyktig forening av heltre lerk og teak, en essens i den øvre delen og den andre i den nedre. Et fast og trygt treff, som gir et spesielt eleganse-preg og fargerik livlighet med en munter sammenfletting av korn med alltid forskjellige fargetoner som gir unike servanter. Det fine med dette objektet er preget av dets asymmetri og harmoni av møtet med forskjellige former og woody essens.

Hovedkontor

Nippo Junction

Hovedkontor Nippo hovedkontor er bygget over et flerlags skjæringspunkt mellom urban infrastruktur, en motorvei og en park. Nippo er et ledende selskap innen veibygging. De definerer Michi, som betyr "gate" på japansk, som grunnlaget for designkonseptet deres som "hva som forbinder en rekke komponenter". Michi forbinder bygningen med den urbane konteksten og kobler også individuelle arbeidsområder med hverandre. Michi ble forbedret for å skape kreative forbindelser og for å realisere Junction Place en unik arbeidsplass som bare er mulig her på Nippo.