Designmagasin
Designmagasin
Kafé Og Restaurant

Roble

Kafé Og Restaurant Ideen om designen ble hentet fra den amerikanske biffen og røykhusene, og som et resultat av forskningsgruppen i første fase bestemte forskerteamet å bruke tre og lær med mørke farger som svart og grønt, sammen med gullet og rosen gull ble tatt med et varmt og lett luksuslys. Kjennetegn ved designen er 6 store, opphengte lysekroner som består av 1200 håndlagde eloksert stål. I tillegg til bardisken på 9 meter, som er dekket av en paraply på 275 centimeter som består av vakre og forskjellige flasker, uten noe støtte dekker bardisken.

Høyttaler

Sperso

Høyttaler Sperso kommer fra to ord fra Sperm og lyd. Den spesielle formen til den glassaktige boblen og høyttaleren i sin grop på hodet refererer til følelse av manlighet og dypt gjennomtrenging av lyd rundt omgivelsene, akkurat som ild fra en hanns sæd i den kvinnelige egga under parring. Målet er å produsere høy effekt og lyd av høy kvalitet rundt omgivelsene. Det trådløse systemet gjør det mulig for brukeren å koble mobiltelefonen, den bærbare datamaskinen, nettbrettet og andre enheter til høyttaleren via Bluetooth. Denne takhøyttaleren kan brukes spesielt i stue, soverom og TV-stue.

Arkitektonisk Forskning Og Utvikling

Technology Center

Arkitektonisk Forskning Og Utvikling Det arkitektoniske prosjektet til Teknologisenteret har som retningslinje integreringen av det arkitektoniske ensemblet i det omkringliggende landskapet, et rolig og trivelig rom. Denne definerende ideen gjør ensemblet til et humanisert landemerke, bestemt til nødvendig intellektuell fordypning av forskerne som vil opptre i det, uttrykt i dets plastiske og konstruktive intensjon. Den slående og integrerte utformingen av takene i konkave og konvekse former berører nesten de fremhevede horisontale linjene som definerer dermed hovedkarakteristikkene i det arkitektoniske komplekset.

Krakk

Ane

Krakk Ane-avføringen har solide tømmerplater av tømmer som ser ut til å flyte harmonisk, men uavhengig av tømmerbena, over stålrammen. Designeren opplyser at setet, håndlaget i sertifisert miljøvennlig tømmer, er dannet gjennom den unike bruken av flere stykker av en treform som er plassert og kuttet på en dynamisk måte. Når du sitter på avføringen, blir den svake stigningen i vinkel mot ryggen og avrullingsvinklene på sidene ferdig på en måte som gir en naturlig, komfortabel sittestilling. Ane-krakken har akkurat den rette graden av kompleksitet for å skape en elegant finish.

Pakke For Te

Seven Tea House

Pakke For Te Tea Hall Brand, tar bildet av søl og sprer te fritt og rolig, konseptet med tebryggingsprosess, sterk eller svak, og transformerer uforutsigbart, som et element i te-maleriet mens du smaker te. Den tilfeldige sjarmen ved å ta te som blekk og bruke fingeren som penn, tegne det ekspansive sinnet til tesalongfamilien som lever med landskapet. Den originale pakkeutformingen formidler koselig atmosfære, og uttrykker den hyggelige tiden å leve livet med te.

Markedsføring

Project Yellow

Markedsføring Project Yellow er et omfattende kunstprosjekt som konstruerer det visuelle konseptet Everything is Yellow. I følge nøkkelvisjonen vil det bli laget store utendørsvisninger i forskjellige byer, og en serie kulturelle og kreative derivater vil bli produsert samtidig. Som en visuell IP har Project Yellow et overbevisende visuelt bilde og energisk fargeskjema for å danne en enhetlig nøkkelvisjon, som gjør mennesker uforglemmelige. Egnet for storskala online og offline markedsføring, og produksjonen av visuelle derivater, det er et unikt designprosjekt.