Designmagasin
Designmagasin
Interiørdesign

Eataly

Interiørdesign Eataly Toronto er skreddersydd til nyansene i vår voksende by og er designet for å forbedre og øke sosiale utvekslinger gjennom den universelle katalysatoren for god italiensk mat. Det er bare passende at den tradisjonelle og varige "passeggiata" er inspirasjonen bak designet for Eataly Toronto. Dette tidløse ritualet ser italienere hver kveld ta seg til hovedgaten og piazzaen, for å rusle og sosialisere seg og noen ganger stoppe i barer og butikker underveis. Denne serien med erfaringer krever en ny, intim gateskala ved Bloor og Bay.

Saftige Dedikerte Grow Box

Bloom

Saftige Dedikerte Grow Box Bloom er en saftig dedikert vokse-boks som fungerer som et stilig hjemmemøbler. Det gir perfekte oppvekstvilkår for sukkulenter. Hovedmålet med produktet er å fylle ønsket og pleie som bor i urbane områder med mindre grønt miljøtilgang. Bylivet har mange utfordringer i dagliglivet. Det fører til at folk ignorerer deres natur. Bloom har som mål å være broen mellom forbrukere og deres naturlige ønsker. Produktet er ikke automatisert, det tar sikte på å hjelpe forbrukerne. Applikasjonsstøtten vil tillate brukere å ta grep med plantene sine som lar dem pleie.

Kapell

Coast Whale

Kapell Den bioniske formen til hvalen ble språket i dette kapellet. En hval strandet ved kysten av Island. En person kan komme inn i kroppen gjennom en lav fiskestare og oppleve perspektivet til en hval som ser på havet der det er lettere for mennesker å reflektere over omsorgssvikt ved miljøforringelse. Støttestrukturen faller på stranden for å sikre minimal skade på det naturlige miljøet. Naturlige og miljøvennlige materialer gjør dette prosjektet til et turistmål som krever miljøbeskyttelse.

Transformasjonsdekk

T Razr

Transformasjonsdekk I nær fremtid står blomstringen av utvikling av elektrisk transport for døra. Som produsent av bildeler tenker Maxxis stadig hvordan den kan designe et gjennomførbart smart system som kan delta i denne trenden og til og med bidra til å akselerere det. T Razr er et smart dekk utviklet for behovet. Dens innebygde sensorer oppdager aktivt forskjellige kjøreforhold og gir aktive signaler for å transformere dekket. De forstørrede trinnene strekker seg og endrer kontaktområdet som respons på signalet, og forbedrer derfor trekkraftytelsen.

Tekoker

Grundig Serenity

Tekoker Serenity er en moderne tekoker som fokuserer på gledelig brukeropplevelse. Prosjektet fokuserer stort sett på estetiske elementer og brukeropplevelse ettersom hovedmålet antyder at produktet skal være forskjellig fra de eksisterende produktene. Tekokerens brygge er mindre enn kroppen som lar produktet se over bakken som gir unik identitet. Litt buet kropp kombinert med skiver på overflater støtter også produktets unike identitet.

Lysekrone

Lory Duck

Lysekrone Lory Duck er designet som et fjæringssystem satt sammen av moduler laget av messing og epoksyglass, som hver ligner en and som lett glir gjennom kjølige farvann. Modulene tilbyr også konfigurerbarhet; med berøring, kan hver justeres for å vende alle retninger og henge i alle høyder. Den grunnleggende formen på lampen ble født relativt raskt. Imidlertid trengte det måneder med forskning og utvikling med utallige prototyper for å skape sin perfekte balanse og det beste utseendet fra alle mulige vinkler.