Designmagasin
Designmagasin
Business Lounge

Rublev

Business Lounge Lounge-designen er inspirert av russisk konstruktivisme, Tatlin-tårnet og russisk kultur. De unionsformede tårnene brukes som blikkfangere i salongen, dette for å skape forskjellige rom i salongområdet som en viss form for regulering. På grunn av de runde kuplene er salongen et komfortabelt område med forskjellige soner for en total kapasitet på 460 seter. Området er forut sett med forskjellige slags sitteplasser, for bespisning; arbeider; komfort og avslappende. De runde lyskuplene plassert i det bølgeformede taket har dynamisk belysning som endres på dagtid.

Bolighus

SV Villa

Bolighus SV Villa-forutsetningen er å bo i en by med landskapets privilegier så vel som moderne design. Området, med enestående utsikt over byen Barcelona, Montjuic-fjellet og Middelhavet i bakgrunnen, skaper uvanlige lysforhold. Huset fokuserer på lokale materialer og tradisjonelle produksjonsmetoder samtidig som det holder et meget høyt nivå av estetikk. Det er et hus som har følsomhet og respekt for nettstedet sitt

Pakket Cocktailer

Boho Ras

Pakket Cocktailer Boho Ras selger pakkede cocktailer laget med de beste lokale indiske brennevinene. Produktet har en bohemsk stemning, som fanger den ukonvensjonelle kunstneriske livsstilen og det visuelle av produktet er den abstrakte skildringen av brummen som forbrukeren får etter å ha drukket cocktail. Det har perfekt klart å oppnå midtpunktet der Global og Local møtes, der de smelter sammen for å danne Glocal vibe for produktet. Boho Ras selger ren brennevin i 200 ml flasker og pakket cocktailer i 200 ml og 750 ml flasker.

Pet Care Robot

Puro

Pet Care Robot Designerens mål var å løse problemer i hundeoppdra 1-personers husholdninger. Hjørnetyrs angstlidelser og fysiologiske problemer er forankret fra lang tid fra vaktmesterens fravær. På grunn av deres små oppholdsrom delte vaktmestere bomiljø med ledsager dyr, forårsaker sanitære problemer. Inspirert fra smertepunktene, kom designeren med en omsorgsrobot som 1. leker og samhandler med ledsagerdyr ved å kaste godbiter, 2. renser opp støv og smuler etter innendørs aktiviteter, og 3. tar inn lukt og hår når ledsager dyr tar hvile.

Sjeselongekonsept

Dhyan

Sjeselongekonsept Dyhan salongkonsept kombinerer moderne design med tradisjonelle østlige ideer og prinsipper for indre ro ved å koble seg til naturen. Ved å bruke Lingam som forminspirasjon og Bodhi-treet og de japanske hagene som grunnlag i konseptets moduler, forvandler Dhyan (sanskrit: meditere) de østlige filosofiene til varierte konfigurasjoner, slik at brukeren kan velge sin vei til zen / avslapning. Vanndammodus omgir brukeren med en foss og dam, mens hagemodusen omgir brukeren med grøntområder. Standardmodusen inneholder lagringsområder under en plattform som fungerer som en hylle.

Boenheter

The Square

Boenheter Designideen var å studere arkitektoniske relasjoner mellom forskjellige former som blir komponert sammen for å lage som bevegelige enheter. Prosjektet består av 6 enheter hver og en er 2 fraktcontainere festet over hverandre og danner en L Shape Mass. Disse L-formede enhetene er festet i overlappende stillinger og skaper tomrom og solid for å gi en følelse av bevegelse og for å gi tilstrekkelig dagslys og god ventilasjon miljø. Det viktigste designmålet var å lage et lite hus for de som overnatter i gatene uten hjem eller husly.