Designmagasin
Designmagasin
Utviklende Møbler

dotdotdot.frame

Utviklende Møbler Hjemmene blir mindre, så de trenger lette møbler som er allsidige. Dotdotdot.Frame er det første mobile, tilpassbare møbelsystemet på markedet. Rammen er effektiv og kompakt, og kan festes på veggen eller støttes mot den for enkel plassering i hjemmet. Og dens tilpasningsevne kommer fra de 96 hullene og et utvidet utvalg av tilbehør for å feste dem inn. Bruk ett eller koble sammen flere systemer etter behov - det er en uendelig kombinasjon tilgjengelig.

Sorteringssystem For Resirkulerbart Avfall

Spider Bin

Sorteringssystem For Resirkulerbart Avfall Edderkoppsbeholder er en universell og økonomisk løsning for sortering av resirkulerbare materialer. En gruppe pop-up-kasser er laget for hjemme, på kontoret eller utendørs. Ett element har to grunnleggende deler: en ramme og en pose. Den flyttes enkelt fra et sted til et annet, praktisk å transportere og lagre, fordi den kan være flat når den ikke er i bruk. Kjøpere bestiller edderkopp på nettet der de kan velge størrelse, antall edderkoppdunker og posetypen i henhold til deres behov.

Kanelsnurr Med Honning

Heaven Drop

Kanelsnurr Med Honning Heaven Drop er en kanelsnurr fylt med ren honning som brukes sammen med te. Tanken var å kombinere to matvarer som brukes hver for seg og lage et helt nytt produkt. Designerne ble inspirert av strukturen på kanelrullen, de brukte rullens form som en beholder for honning, og for å pakke kanelsnurrene brukte de bivoks for å isolere og pakke kanelsnurrer. Den har egyptiske figurer avbildet på overflaten, og det er fordi egypterne er de første menneskene som innså viktigheten av kanel og brukte honning som en skatt! Dette produktet kan være et symbol på himmelen i tekoppene.

Mat

Drink Beauty

Mat Drink Beauty er som en vakker juvel som du kan drikke! Vi lagde en kombinasjon av to gjenstander som ble brukt hver for seg med te: Rock godis og sitronskiver. Dette designet er helt spiselig. Ved å tilsette sitronskiver i rock candy's struktur, blir smaken utrolig bedre og matverdien øker på grunn av sitrons vitaminer. Designerne byttet rett og slett ut pinnene som steinkodekrystaller ble holdt på med en skive tørket sitron. Drink Beauty er et komplett eksempel på moderne verden som bringer skjønnhet og effektivitet sammen.

Drikke

Firefly

Drikke Dette designet er en ny cocktail med Chia, hovedideen var å designe en cocktail som har flere smaksfaser. Denne designen kommer også med forskjellige farger som kan sees under svart lys som gjør den egnet for fester og klubber. Chia kan absorbere og reservere enhver smak og farge, så når man lager en cocktail med Firefly kan oppleve forskjellige smaker trinn for trinn. Ernæringsverdien til dette produktet er høyere sammenlignet med andre cocktailer, og det er alt på grunn av Chias høye ernæringsverdi og lave kalorier . Dette designet er et nytt kapittel i historien til drinker og cocktailer.

Isform

Icy Galaxy

Isform Naturen har alltid vært en av de viktigste inspirasjonskildene for designere. Ideen kom til designernes tanker ved å se på rommet og bildet av Milk Way Galaxy.Det viktigste aspektet i denne designen var å skape en unik form. Mange design som er i markedet, fokuserer på å lage den mest klare isen, men i denne presenterte designen fokuserte designerne med vilje på formene som er laget av mineralene mens vannet blir til is, for å være tydeligere designerne forvandlet en naturlig defekt til en vakker effekt. Dette designet skaper en spiralformet sfærisk form.