Designmagasin
Designmagasin
Glassbutikk

FVB

Glassbutikk Brillebutikken prøver å skape et unikt rom. ved å gjøre god bruk av utvidet nett med forskjellige størrelser på hull gjennom rekombinasjon og lagdeling og påføre dem fra arkitekturvegg til innertak, vises karakteristikken av konkave linser - forskjellige effekter av klaring og vaghet. Ved bruk av konkave linser med vinkelsortimentet, blir tvinnede og tilte effekter av bilder presentert på takdesign og displayskap. Egenskapen til konveks linse, som endrer størrelsen på objekter etter ønske, kommer til uttrykk på utstillingsveggen.

Villa

Shang Hai

Villa Villaen ble inspirert av filmen The Great Gatsby, fordi den mannlige eieren også er i finansnæringen, og vertinnen liker den gamle Shanghai Art Deco-stilen på 1930-tallet. Etter at designerne studerte fasaden på bygningen, innså de at den også hadde en Art Deco-stil. De har skapt et unikt rom som passer eierens favoritt Art Deco-stil fra 1930-tallet og er i tråd med moderne livsstil. For å opprettholde konsistensen på rommet, valgte de noen franske møbler, lamper og tilbehør designet på 1930-tallet.

Villa

One Jiyang Lake

Villa Dette er en privat villa som ligger i Sør-Kina, der designerne tar Zen Buddhism-teorien i praksis for å utføre designen. Ved å forlate det unødvendige og bruken av naturlige, intuitive materialer og konsise designmetoder skapte designerne et enkelt, stille og behagelig moderne orientalske boareal. Det komfortable, moderne orientalske boarealet bruker det samme enkle formspråket som de høykvalitets italienske moderne møblene for interiørområdet.

Medisinsk Skjønnhetsklinikk

Chun Shi

Medisinsk Skjønnhetsklinikk Designkonseptet bak dette prosjektet er "en klinikk i motsetning til en klinikk" og ble inspirert av noen små, men vakre kunstgallerier, og designerne håper at denne medisinske klinikken har et galleri-temperament. På denne måten kan gjestene føle den elegante skjønnheten og en avslappet atmosfære, ikke et stressende klinisk miljø. De la til et kalesje ved inngangen og et evighetsbasseng. Bassenget kobles visuelt til innsjøen og reflekterer arkitekturen og dagslyset, og tiltrekker seg gjester.

Anheng

Taq Kasra

Anheng Taq Kasra, som betyr kasra arch, er minnesmerket til The Sasani Kingdom som nå er i Irak. Denne anheng inspirert av geometrien til Taq kasra og storheten til tidligere suvereniteter som var i deres struktur og subjektivisme, har blitt brukt i denne arkitektoniske metoden for å lage denne etos. Det viktigste attributtet er det moderne design som har gjort det til et stykke med en distinkt utsikt, slik at det ut fra sidevisningen ser ut som en tunnel og bringer subjektivisme og danner den frontale utsikten den har laget et buet rom.

Salongbord

Planck

Salongbord Bordet er laget av forskjellige stykker kryssfiner som limes sammen under trykk. Overflatene er sandpapirert og truet med en matt og veldig sterk lakk. Det er to nivåer - siden innsiden av bordet er hul - noe som er veldig praktisk for å plassere magasiner eller pledd. Under bordet er det innebygde kulehjul. Så avstanden mellom gulv og bord er veldig liten, men samtidig er den lett å flytte. Måten kryssfiner brukes (vertikal) gjør den veldig sterk.