Designmagasin
Designmagasin
Kirke

Mary Help of Christian Church

Kirke Gitt utvidelsen av det katolske samfunnet og økningen i turist på Samui øya, Suratthani. Mary Help fra kristen kirke eksteriør ble designet i en kombinert form av bønnhender, vinkelvinger og den hellige ånds stråler. Internt rom, sikkerhet som i mors liv. Ved å bruke det lange og smale lysrommet og en stor lette isolasjonsbetongvinge som løper gjennom lysrommet ble bygget for å skape en skygge som stadig endrer seg med tiden, men som likevel beholder den indre komforten. Minimer den symbolske dekorasjonen og bruken av naturlig materiale som ydmyk sjelefred mens du ber.

Bolig

Abstract House

Bolig Residensen bruker en moderne estetikk og beholder en sentral gårdsplass, noe som fremkaller den tradisjonelle kuwaitiske praksisen i husbygging. Her har boligen lov til å erkjenne både fortid og nåtid, uten sammenstøt. Vannfunksjonen ved trappene til hoveddøren sveiper utover, glass fra gulv til tak hjelper til med å holde mellomrommene mer åpne, slik at brukerne kan gå mellom ute og inne, fortid og nåtid, uten problemer.

Sofa

Shell

Sofa Shell-sofaen fremsto som en kombinasjon av skjellskiss-konturer og motetrender for å imitere eksoskelettteknologi og 3d-utskrift. Målet var å lage en sofa med effekt av optisk illusjon. Det skal være de lette og luftige møblene som kan brukes både hjemme og ute. For å oppnå effekten av letthet ble en bane av nylontau brukt. Dermed blir hardheten i kadaveret balansert av veven og mykheten i silhuettlinjene. En stiv sokkel under hjørneseksjonene på setet kan brukes som sidebord og myke hodestoler og puter avslutter komposisjonen.

Restaurant

Chuans Kitchen II

Restaurant Chuan's Kitchen II, som tar både Sichuan Yingjings sorte lertøy og utvinnede jordmaterialer fra metrobygging som medium, er en eksperimentell restaurant bygd på det moderne eksperimentet med tradisjonell folkekunst. Ved å bryte gjennom grensen for materialer og utforske den moderne formen for tradisjonell folkekunst, hentet Infinity Mind pakningene som ble kastet etter avfyringsprosessen av Yingjings sorte lertøy, og bruker dem som det viktigste dekorasjonselementet i Chuans Kitchen II.

Lenestol

Infinity

Lenestol Hovedvekten av Infinity lenestoldesign er lagt nettopp på ryggstøtten. Det er referansen til evighetssymbolet - en omvendt figur på åtte. Det er som om det endrer form når du snur, setter linjens dynamikk og gjenskaper evighetsskiltet i flere plan. Ryggstøtten blir trukket sammen av flere elastiske bånd som danner en ekstern løkke, som også vender tilbake til symbolikken i den uendelige syklusen med liv og balanse. En ekstra vekt legges på unike ben-skrens som fester og støtter sidedelene på lenestolen, akkurat som klemmer.

Kafé

Hunters Roots

Kafé Som et svar på en kort for en moderne, ren estetikk, ble det laget et interiør inspirert av fruktkasser av tre brukt i abstrakt form. Kassene fyller mellomrommene og skaper en oppslukende, nesten hulelignende skulpturell form, men likevel en som er produsert av enkle og rette geometriske former. Resultatet er en ren og kontrollert romlig opplevelse. Den smarte designen maksimerer også den begrensede plassen ved å gjøre praktiske inventar om til dekorative funksjoner. Lysene, skapene og hyllene bidrar til designkonseptet og det skulpturelle visuelle.