Designmagasin
Designmagasin
Underholdning

Free Estonian

Underholdning I dette unike kunstverket brukte Olga Raag estiske aviser fra året da bilen opprinnelig ble produsert i 1973. De gule avisene ved Nasjonalbiblioteket ble fotografert, renset, justert og redigert for å brukes på prosjektet. Det endelige resultatet ble trykt på spesialmateriale brukt på biler, som varer i 12 år, og det tok 24 timer å søke. Free Estonian er en bil som trekker oppmerksomhet og omgir mennesker med positiv energi og nostalgiske barndomsfølelser. Det innbyr til nysgjerrighet og engasjement fra alle sammen.

Hestekompleks

Emerald

Hestekompleks Holistisk arkitektonisk og romlig prosjektbilde forener alle de seks bygningene og avslører funksjonell identitet til hver. Utvidede fasader av arenaer og staller rettet mot administrativ sammensatt kjerne. Seksidig bygning som krystallrist hviler i treramme som i halskjede. Vegg trekanter dekorert med spredning av glass som smaragd detaljer. Buet hvit konstruksjon fremhever hovedinngangen. Fasadegitter er også en del av det indre rommet, der miljøet oppfattes gjennom gjennomsiktig vev. Interiør fortsetter temaet av trekonstruksjoner, ved hjelp av skala av elementer til mer proporsjonal menneskelig skala.

Høyttalerorkester

Sestetto

Høyttalerorkester Et orkesterens ensemble av høyttalere som spiller sammen som ekte musikere. Sestetto er et flerkanals lydsystem for å spille individuelle instrumentspor i separate høyttalere av forskjellige teknologier og materialer dedikert til det spesifikke lydvesken, blant ren betong, resonans lydpaneler av tre og keramiske horn. Blandingen av spor og deler kommer tilbake til å være fysisk i stedet for å lytte, som i en ekte konsert. Sestetto er kammerorkesteret til den innspilte musikken. Sestetto er direkte egenprodusert av designerne Stefano Ivan Scarascia og Francesco Shyam Zonca.

Kafé

Perception

Kafé Denne lille varme kaféen i tre, som ligger på hjørnet av krysset i et rolig nabolag. Den sentraliserte sonen med åpen forberedelse gir en ren og omfattende opplevelse av baristas ytelse til besøkende overalt som barstol eller bordsete på en kafé. Takobjektet kalt "Shading tree" starter fra baksiden av forberedelsessonen, og det dekker kundesonen for å gjøre hele atmosfæren på denne kaféen. Det gir en uvanlig romlig effekt for besøkende og blir også et medium for folk som ønsker å gå seg vill i tankene med smaker kaffe.

Offentlig Hagestol

Para

Offentlig Hagestol Para er et sett med offentlige utendørs stoler designet for å gi tilbakeholden fleksibilitet i utendørs omgivelser. Et sett med stoler som har en unik symmetrisk form og helt avviker fra den iboende visuelle balansen i konvensjonell stoledesign. Dette settet med utendørs stoler er inspirert av enkel vippeform, og er dristig, moderne og ønsker interaksjon velkommen. Begge har en tung vektet bunn, støtter Para A 360 rotasjoner rundt basen, og Para B støtter toveis flipping.

Bord

Grid

Bord The Grid er et bord designet fra et rutenettsystem som ble inspirert av tradisjonell kinesisk arkitektur, hvor en type trekonstruksjon kalt Dougong (Dou Gong) brukes i forskjellige deler av en bygning. Ved bruk av tradisjonell sammenlåsende trekonstruksjon er montering av bordet også prosessen med å lære om strukturen og oppleve historien. Støttestrukturen (Dou Gong) er laget av modulære deler som lett kan demonteres med behov for lagring.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.