Designmagasin
Designmagasin
Emballasje For Koreansk Helsekost

Darin

Emballasje For Koreansk Helsekost Darin er designet for å frigjøre moderne mennesker fra motvilje mot Koreas tradisjonelle helsekostprodukter i utmattelsessamfunnet, og har enkel, grafisk klarhet i å levere pakker til moderne folks følsomhet, i motsetning til de uoppegnede bildene som har blitt brukt av tradisjonelle koreanske helsekostbutikker. . Alle design er laget av motiv av blodsirkulasjon, og visualiserer målet om å gi vitalitet og helse til de trette 20- og 30-årene.

Dameklær Kolleksjon

Utopia

Dameklær Kolleksjon I denne samlingen ble Yina Hwang hovedsakelig inspirert av former som er symmetriske og asymmetriske med et snev av underjordisk musikkultur. Hun kuraterte denne kolleksjonen basert på hennes viktige øyeblikk av selvinnsamling for å lage en samling av funksjonelle, men likevel abstrakte plagg og tilbehør for å legemliggjøre historien om hennes opplevelse. Hvert trykk og stoff i prosjektet er originalt, og hun brukte hovedsakelig PU-lær, sateng, Power Mash og Spandex til basen av stoffene.

Møbelsamling

Phan

Møbelsamling Phan Collection er inspirert av Phan-containeren som er en thailandske containerkultur. Designeren bruker strukturen til Phan-containere for å lage strukturen på møbler som gjør det sterkt. Design formen og detaljene som gjør den moderne og enkel. Designeren brukte laserskåret teknologi og en sammenleggbar metallplate-kombinasjon med CNC-tre for å lage en kompleks og unik detalj som er annerledes enn andre. Overflaten er ferdig med et pulverlakkert system for å få strukturen til å holde seg lang, sterk, men lett.

Rullestol

Ancer Dynamic

Rullestol Ancer, den sengeboltehindrende rullestolen, fokuserer ikke bare på flytens bevegelser, men også på komforten til pasienten, spesielt de som bruker den i en lengre periode. Den innovative designen sammen med en dynamisk kollisjonspute som er innebygd i seteputen, og et dreibart håndtak, skiller den fra den vanlige rullestolen. Med mye innsats som ble investert, ble utformingen av rullestolen fullført og viste seg å bidra til å forhindre sengesår. Løsningen og designprinsippene er basert på resultater samlet fra rullestolbrukere, noe som fører til en autentisk brukeropplevelse.

3D-Animasjon

Alignment to Air

3D-Animasjon Når det gjelder den kreative bokstavanimasjonen, startet Jin med alfabetet A. Og når det gjelder konseptsteget prøvde han å se mer sprek stemninger som reflekterer over filosofien hans som er ganske aktiv, men organiserende på samme tid. Underveis kom han opp med de motstridende ordene grundig stående for ideen sin på en eller annen måte som for å justere til luft som er tittelen på dette prosjektet. Med det i bakhodet presenterer animasjonen mer presise og delikate øyeblikk med det første ordet. På den annen side ender dette med en ganske fleksibel og løs stemning for å manifestere den siste bokstaven.

Webdesign Og Ux

Si Me Quiero

Webdesign Og Ux Nettstedet Sí, Me Quiero er et rom som hjelper deg å være deg selv. For å gjennomføre prosjektet måtte intervjuer gjennomføres og den sosiale og kulturelle konteksten i forhold til kvinner måtte utforskes; projeksjonen hennes i samfunnet og med seg selv. Det ble konkludert med at nettet ville være et akkompagnement og ville bli gjennomført med en tilnærming til å hjelpe til å elske seg selv. I designet gjenspeiles det enkelhet med nøytrale toner ved bruk av røde kontraster for å trekke oppmerksomhet til visse handlinger, farger på merkevaren til boken utgitt av klienten. Inspirasjonen kom fra konstruktivismekunsten.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.