Designmagasin
Designmagasin
Kontordesign

Sberbank

Kontordesign Kompleksiteten i dette prosjektet var å designe en smidig arbeidsplass av enorm størrelse innenfor en svært begrenset tidsramme og å holde de fysiske og emosjonelle behovene til kontorbrukere alltid i hjertet av designet. Med den nye kontordesignen har Sberbank satt de første skritt mot å modernisere arbeidsplasskonseptet sitt. Den nye kontordesignen gjør det mulig for personalet å utføre oppgavene sine i det mest passende arbeidsmiljøet og etablere en helt ny arkitektonisk identitet for den ledende finansinstitusjonen i Russland og Øst-Europa.

Kontor

HB Reavis London

Kontor Hovedkvarteret til HB Reavis UK er designet i henhold til IWBIs WELL Building Standard, og er rettet mot å fremme et prosjektbasert arbeid, som oppmuntrer til nedbryting av avdelingssiloer og gjør arbeid på tvers av forskjellige team enklere og mer tilgjengelig. Etter WELL Building Standard er arbeidsplassdesignen også rettet mot helseproblemer knyttet til moderne kontorer, som mangel på mobilitet, dårlig belysning, dårlig luftkvalitet, begrenset matvalg og stress.

Fritidshus

Chapel on the Hill

Fritidshus Etter å ha stått forslått i mer enn 40 år, er et falleferdig metodistkapell i Nord-England omgjort til et selvbetjent fritidshus for 7 personer. Arkitektene har beholdt de opprinnelige kjennetegnene - de høye gotiske vinduene og hovedsamlingshuset - og gjort kapellet til et harmonisk og behagelig rom oversvømmet av dagslys. Denne bygningen fra 1800-tallet ligger i et landlig engelsk landskap med panoramautsikt til de bølgende åsene og det vakre landskapet.

Kontor

Blossom

Kontor Selv om det er et kontor, bruker den fet kombinasjon av forskjellige materialer, og den grønne plantestrukturen gir en følelse av perspektiv på dagtid. Designeren gir bare plass, og vitaliteten i plassen avhenger fortsatt av eieren, ved å bruke kraften i naturen og designerens unike stil! Kontoret er ikke lenger en eneste funksjon, designet er mer diversifisert, og det vil bli brukt i et stort og åpent rom for å skape forskjellige muligheter mellom mennesker og miljø.

Kontor

Dunyue

Kontor I løpet av konversasjonsprosessen lar designere designen ikke bare den romlige inndelingen av interiøret, men en forbindelse mellom byen / rommet / menneskene sammen, slik at det lavmælte miljøet og rommet ikke kommer i konflikt i byen, dagen er en skjult fasade på gaten, natt. Da blir det en glasslysboks i en by.

Emballasjedesign

Milk Baobab Baby Skin Care

Emballasjedesign Den er inspirert av melk, hovedingrediensen. Den unike beholderkonstruksjonen av melkepakketypen gjenspeiler produktegenskapene og er designet for å være kjent for selv de første gangs forbrukere. I tillegg brukes materialet laget av polyetylen (PE) og gummi (EVA) og de myke egenskapene til pastellfarge for å understreke at det er et mildt produkt for barn med svak hud. Den runde formen påføres hjørnet for å sikre mor og baby.