Designmagasin
Designmagasin
Light Portal Fremtidig Jernbaneby

Light Portal

Light Portal Fremtidig Jernbaneby Light Portal er hovedplan for Yibin Highspeed Rail City. En reform av livsstilen anbefaler til alle aldre året rundt. Ved siden av Yibin High Speed Rail Station som opererte siden juni 2019, består Yibin Greenland Center av 160 meter høye tvillingtårn med blandet bruk, og integrerer arkitektur og natur med den 1 km lange landskaps Boulevard. Yibin har en historie i mer enn 4000 år, og akkumulerer visdom og kultur akkurat som sedimentet i elven markerte utviklingen av Yibin. Twin Towers fungerer som en lett portal for å guide besøkende så vel som et landemerke for beboerne å samle.

Tannklinikk

Clinique ii

Tannklinikk Clinique ii er en privat kjeveortopedisk klinikk for en opinionsleder og luminary som bruker og forsker på mest avanserte teknikker og materialer innen fagområdet. Arkitektene så for seg et implantatkonsept basert på ortodontisk typisk bruk av medisinske apparater med høy presisjon som designprinsipp i hele rommet. Innvendige veggflater og møbler smelter sømløst sammen til et hvitt skall med en skvett gul korian hvor nyskapende medisinsk teknologi er implantert.

Megalopolis X Sh Shenzhen Super Headquarter

Megalopolis X

Megalopolis X Sh Shenzhen Super Headquarter Megalopolis X vil være det nye senteret i hjertet av det større buktområdet, nær grensen mellom Hong Kong og Shenzhen. Masterplanen integrerer arkitektur med fotgjengernett, parker og offentlige rom. Over og under bakken planlegges transportnett ved å maksimere tilkoblingen i byen. Et underjordisk infrastrukturnettverk vil gi systemer for fjernkjøling og automatisk avfallsbehandling på en sømløs måte. Målet er å etablere en kreativ mesterplan for hvordan byer skal utformes i fremtiden.

Sommerfugl Henger

Butterfly

Sommerfugl Henger Sommerfuglen henger fikk navnet sitt for å likne formen på en flygende sommerfugl. Det er minimalistiske møbler som kan settes sammen på en praktisk måte på grunn av utformingen av de adskilte komponentene. Brukerne kan raskt montere hengeren med bare hender. Når det er nødvendig å flytte, er det praktisk å transportere etter demontering. Installasjonen tar bare to trinn: 1. pakke begge rammene sammen for å danne et X; og gjør de diamantformede rammene på hver side overlappet. 2. skyv trestykket gjennom de overlappede diamantformede rammene på begge sider for å holde rammene

Middelaldersomtenkning Kulturhus

Medieval Rethink

Middelaldersomtenkning Kulturhus Medieval Rethink var et svar til en privat kommisjon om å bygge et kultursenter for en liten, ikke avslørt landsby i Guangdong-provinsen, som dateres tilbake 900 år til Song-dynastiet. En utbygging på 7 etasjer på 7000 kvm er sentrert rundt en eldgammel bergformasjon kjent som Ding Qi-steinen, et symbol på landsbyens opprinnelse. Prosjektets designkonsept er basert på å vise frem den gamle landsbyens historie og kultur, mens den gamle og den nye kobles sammen. Kultursenteret står som en tolkning av en gammel landsby og en transformasjon til moderne arkitektur.

Salgssenter

Feiliyundi

Salgssenter Et godt designarbeid vil vekke folks følelser. Designeren hopper ut av det tradisjonelle stilminnet og gir en ny opplevelse i den praktfulle og futuristiske romstrukturen. En oppslukende miljøopplevelseshall er bygget gjennom nøye plassering av kunstneriske installasjoner, tydelig bevegelse av plass og dekorativ overflate asfaltert av materialer og farger. Å være i den er ikke bare en retur til naturen, men også en gunstig reise.