Designmagasin
Designmagasin
Tws Ørepropper

PaMu Nano

Tws Ørepropper PaMu Nano utvikler "usynlige i øret" ørepropper skreddersydd for unge brukere og egnet for flere scenarier. Designet er basert på mer enn 5000 brukeres øredataoptimalisering, og sikrer til slutt at de fleste ørene vil være komfortable når de har på seg, selv når de ligger på siden. Overflaten på ladevesken bruker spesiell elastisk klut for å skjule indikatorlyset gjennom den integrerte emballasjeteknologien. Magnetisk sug hjelper til med enkel betjening. BT5.0 forenkler driften samtidig som den opprettholder en rask og stabil tilkobling, og aptX-kodeken sørger for høyere lydkvalitet. IPX6 Vanntetthet.

Tws Ørepropper

PaMu Quiet ANC

Tws Ørepropper PaMu Quiet ANC er et sett med aktive støyreduserende ekte trådløse øretelefoner som effektivt kan løse eksisterende støyproblemer. Drevet av dobbel Qualcomm-flaggskip-bluetooth og digitalt uavhengig aktivt støykanselleringsbrikkesett, kan den totale dempingen til PaMu Quiet ANC nå 40dB, noe som effektivt kan redusere skadene forårsaket av støy. Brukere kan bytte mellom pass-through-funksjon og aktiv støydemping i henhold til ulike scenarier, enten det er i dagliglivet eller i forretningssituasjoner.

Belysningsenhet

Khepri

Belysningsenhet Khepri er en gulvlampe og også en pendel som er designet basert på gamle egyptere Khepri, skarabéguden for morgensolens oppgang og gjenfødelse. Bare trykk på Khepri, så lyser lyset. Fra mørket til lyset, som gamle egyptere alltid trodde. Utviklet fra utviklingen av egyptisk skarabéform, er Khepri utstyrt med en dimmebar LED som reguleres av en berøringssensorbryter som gir tre innstillinger justerbar lysstyrke ved en berøring.

Identitet, Merkevarebygging

Merlon Pub

Identitet, Merkevarebygging Prosjektet til Merlon Pub representerer en hel merkevarebygging og identitetsdesign av et nytt cateringanlegg i Tvrda i Osijek, det gamle barokke sentrum, bygget på 1700-tallet som en del av et stort system av strategisk befestede byer. I forsvarsarkitekturen betyr navnet Merlon solide, stående gjerder designet for å beskytte observatørene og militæret på toppen av fortet.

Emballasje

Oink

Emballasje For å sikre kundens markedssynlighet ble et lekent utseende valgt. Denne tilnærmingen symboliserer alle merkekvalitetene, originale, deilige, tradisjonelle og lokale. Hovedmålet med å bruke ny produktemballasje var å presentere kundene historien bak oppdrett av svarte griser og produksjon av tradisjonelle kjøttdelikatesser av høyeste kvalitet. Et sett med illustrasjoner ble laget i linosnittteknikk som viser håndverk. Selve illustrasjonene presenterer autentisitet og oppfordrer kunden til å tenke på Oink-produkter, deres smak og tekstur.

Pet Carrier

Pawspal

Pet Carrier Pawspal Pet Carrier vil spare energi og hjelper kjæledyrets eier til å levere raskt. For designkonseptet Pawspal kjæledyrbærer inspirert fra Space Shuttle som de kan ta med sine vakre kjæledyr til hvor som helst de vil. Og hvis de har ett kjæledyr til, kan de plassere et annet på toppen og tilstøtende hjul nederst for å trekke bærere. Dessuten har Pawspal designet med intern ventilasjonsvifte for komfortabel for kjæledyr og enkel å lade den med USB C.