Designmagasin
Designmagasin
Sosialt Og Fritid

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sosialt Og Fritid De horisontale og vertikale linjene skjærer hverandre sammen for å danne et rutenett. Hvert rutenett er en kommunikasjonsplattform, som også er kilden til whisky bar designkonsept. Når det gjelder energisparing og miljøvern, brukte designeren LED energisparende lamper i hele baren. For å opprettholde luftkvaliteten i baren, vedtar design vinduer fra nord til sør, noe som kan sikre passering av naturlig luft.

Utstillingshallen

City Heart

Utstillingshallen Fra byens arkitektur til indeks for å forstå og veie balansen i design, byens uttrykk kondensert i tre hjørnerom, gjennom bybygging og utvikling for å fremme bedrifter, byen og folks perspektiv om endringen av byen og urbane egenskaper og urbane klima folding i bytte for å uttrykke designerens forståelse av en by, se byens fortid mer for å se hans fremtid.

Bordlampe

Oplamp

Bordlampe Oplamp består av en keramisk kropp og en base av massivt tre som en ledet lyskilde er plassert på. Takket være sin form, oppnådd gjennom sammensmelting av tre kjegler, kan Oplamps kropp roteres til tre særegen posisjoner som skaper forskjellige typer lys: høy bordlampe med omgivelseslys, lav bordlampe med omgivelseslys eller to omgivelseslys. Hver konfigurasjon av lampens kjegler gjør at minst en av lysstrålene kan samhandle naturlig med de omkringliggende arkitektoniske omgivelsene. Oplamp er designet og fullstendig håndlaget i Italia.

Justerbar Bordlampe

Poise

Justerbar Bordlampe Det akrobatiske utseendet til Poise, en bordlampe designet av Robert Dabi fra Unform. Studio skifter mellom statisk og dynamisk og en stor eller liten holdning. Avhengig av forholdet mellom den opplyste ringen og armen som holder den, oppstår en kryssende eller tangentlinje til sirkelen. Når ringen ble plassert på en høyere hylle, kan ringen henge over hylla; eller ved å vippe ringen, kan den berøre en omgivende vegg. Hensikten med denne justerbarheten er å få eieren kreativt involvert og leke med lyskilden i forhold til andre gjenstander rundt den.

Utstillingsplakat

Optics and Chromatics

Utstillingsplakat Tittelen Optics and Chromatic viser til debatten mellom Goethe og Newton om fargenes natur. Denne debatten er representert ved sammenstøtet mellom de to bokstavformede komposisjonene: den ene er beregnet, geometrisk, med skarpe konturer, den andre er avhengig av det impresjonistiske spillet av fargerike skygger. I 2014 fungerte dette designet som cover for Pantone Plus Series Artist Covers.

Ring

Gabo

Ring Gabo-ringn ble designet for å oppmuntre folk til å gå tilbake til den lekne siden av livet som vanligvis går tapt når voksenlivet kommer. Designeren ble inspirert av minnene fra å se sin sønn leke med sin fargerike magiske kube. Brukeren kan leke med ringn ved å rotere de to uavhengige modulene. Ved å gjøre dette, kan edelstenens fargesett eller modulenes plassering matches eller ikke stemmer overens. Foruten det lekne aspektet, har brukeren valget mellom å bære en annen ring hver dag.