Designmagasin
Designmagasin
Merkevaredesign

EXP Brasil

Merkevaredesign Designet for merkevaren EXP Brasil kommer fra selskapets prinsipper om enhet og partnerskap. Å tilpasse blandingen mellom teknologi og design i prosjektene sine som i kontorlivet. Et typografielement representerer foreningen og styrken til dette selskapet. Bokstaven X design er solid og integrert, men veldig lett og teknologisk. Merket representerer studiolivet, med elementer i bokstavene, både på det positive og negative rommet som forener mennesker og design, individuelt og kollektivt, enkelt med teknologisk, lett og robust, profesjonelt og personlig.

Kaffesett

Riposo

Kaffesett Utformingen av denne tjenesten ble inspirert av to skoler på begynnelsen av det 20. århundre, den tyske Bauhaus og den russiske avantgarden. Streng rett geometri og gjennomtenkt funksjonalitet tilsvarer helt ånden i manifestasjonene fra disse tider: "det som er praktisk er vakkert". Samtidig etter moderne trender kombinerer designeren to kontrastmaterialer i dette prosjektet. Klassisk hvittmelkporselen kompletteres med lyse lokk laget av kork. Funksjonaliteten til designen støttes av enkle, praktiske håndtak og formens generelle brukbarhet.

Hus

Santos

Hus Ved å bruke tre som det viktigste konstruktive elementet, fortrenger huset de to nivåene i snitt, og genererer et glasert tak for å integreres i konteksten og lar naturlig lys komme inn. Dobbelthøydeområdet artikulerer det forholdet mellom første etasje, øverste etasje og landskapet. Et metalltak over takvinduene som beskytter det mot forekomsten av den vestlige solen og formelt gjenoppbygger volumet, og rammer inn visjonen om det naturlige miljøet. Programmet er artikulert ved å lokalisere offentlig bruk i første etasje og privat bruk i øverste etasje.

Møbler Pluss Vifte

Brise Table

Møbler Pluss Vifte Brise Table er designet med en følelse av ansvar for klimaendringer og et ønske om å bruke vifter fremfor klimaanlegg. I stedet for å blåse sterk vind, konsentrerer den seg om å føle seg kald ved å sirkulere luften selv etter å ha skrudd ned klimaanlegget. Med Brise Table kan brukerne få litt bris og bruke som sidebord samtidig. Dessuten gjennomsyrer det miljøet godt og gjør plassen vakrere.

Åpningstittel

Pop Up Magazine

Åpningstittel Prosjektet var en reise for å utforske Escape-problemstillingene (tema for 2019) abstrakt og flytende, og vise endringene, nye tingene og konsekvensene av det. Alle bilder er rene og komfortable å se på, i kontrast til den ubehagelige virkeligheten fra flukten. Designet endrer seg kontinuerlig, og de formende formene i animasjonen representerer handlingen om tilpasning, forårsaket av en slags situasjon. Rømning har forskjellige betydninger, tolkninger og synspunktet varierer fra lekent til alvorlig.

Strukturring

Spatial

Strukturring Utformingen inneholder en metallramme-struktur der druzy holdes på en slik måte at det legges vekt på både steinen og metallrammen. Strukturen er ganske åpen og sørger for at steinen er stjernens design. Den uregelmessige formen av druzy og metallkulene som holder strukturen sammen gir litt mykhet i designen. Den er fet, edgy og bærbar.