Designmagasin
Designmagasin
Pet Care Robot

Puro

Pet Care Robot Designerens mål var å løse problemer i hundeoppdra 1-personers husholdninger. Hjørnetyrs angstlidelser og fysiologiske problemer er forankret fra lang tid fra vaktmesterens fravær. På grunn av deres små oppholdsrom delte vaktmestere bomiljø med ledsager dyr, forårsaker sanitære problemer. Inspirert fra smertepunktene, kom designeren med en omsorgsrobot som 1. leker og samhandler med ledsagerdyr ved å kaste godbiter, 2. renser opp støv og smuler etter innendørs aktiviteter, og 3. tar inn lukt og hår når ledsager dyr tar hvile.

Sjeselongekonsept

Dhyan

Sjeselongekonsept Dyhan salongkonsept kombinerer moderne design med tradisjonelle østlige ideer og prinsipper for indre ro ved å koble seg til naturen. Ved å bruke Lingam som forminspirasjon og Bodhi-treet og de japanske hagene som grunnlag i konseptets moduler, forvandler Dhyan (sanskrit: meditere) de østlige filosofiene til varierte konfigurasjoner, slik at brukeren kan velge sin vei til zen / avslapning. Vanndammodus omgir brukeren med en foss og dam, mens hagemodusen omgir brukeren med grøntområder. Standardmodusen inneholder lagringsområder under en plattform som fungerer som en hylle.

Boenheter

The Square

Boenheter Designideen var å studere arkitektoniske relasjoner mellom forskjellige former som blir komponert sammen for å lage som bevegelige enheter. Prosjektet består av 6 enheter hver og en er 2 fraktcontainere festet over hverandre og danner en L Shape Mass. Disse L-formede enhetene er festet i overlappende stillinger og skaper tomrom og solid for å gi en følelse av bevegelse og for å gi tilstrekkelig dagslys og god ventilasjon miljø. Det viktigste designmålet var å lage et lite hus for de som overnatter i gatene uten hjem eller husly.

Podcast

News app

Podcast Nyheter er en intervjuapplikasjon for lydinformasjon. Det er inspirert av iOS apple flat design med illustrasjoner for å illustrere informasjonsblokkene. Visuelt har bakgrunnen en elektrisk blå farge som et oppdrag å få blokkene til å skille seg ut. Det er veldig få grafiske elementer, målet, å gjøre applikasjonen enkel å bruke uten å distrahere brukeren eller miste den.

Tilgangskontroll For Ansiktsgjenkjenning 3D

Ezalor

Tilgangskontroll For Ansiktsgjenkjenning 3D Møt multisensor og kameraets tilgangskontrollsystem, Ezalor. Algoritmer og lokal databehandling er konstruert for personvern. Anti-spoofing-teknologien på det økonomiske nivået forhindrer falske ansiktsmasker. Myk reflekterende belysning gir komfort. Med et øyeblikk kan brukerne få tilgang til stedet de elsker med letthet. Autentiseringen uten berøring sikrer hygiene.

Kinesisk Restaurant

Ben Ran

Kinesisk Restaurant Ben Ran er en kunstnerisk harmonisk kinesisk restaurant, som ligger på et luksushotell, Vangohh Eminent, Malaysia. Designeren bruker den introverte og konsistensen av orientalske stilteknikker for å skape en ekte smak, kultur og sjel i restauranten. Det er et symbol på mental klarhet, forlate den velstående og oppnå den naturlige og enkle tilbakevendingen til det opprinnelige sinnet. Interiøret er naturlig og usofistisk. Ved å bruke det gamle konseptet også synkronitet med restaurantens navn Ben Ran, som betyr original og natur. Restauranten cirka 4088 kvadratmeter.