Designmagasin
Designmagasin
Drikke

Firefly

Drikke Dette designet er en ny cocktail med Chia, hovedideen var å designe en cocktail som har flere smaksfaser. Denne designen kommer også med forskjellige farger som kan sees under svart lys som gjør den egnet for fester og klubber. Chia kan absorbere og reservere enhver smak og farge, så når man lager en cocktail med Firefly kan oppleve forskjellige smaker trinn for trinn. Ernæringsverdien til dette produktet er høyere sammenlignet med andre cocktailer, og det er alt på grunn av Chias høye ernæringsverdi og lave kalorier . Dette designet er et nytt kapittel i historien til drinker og cocktailer.

Isform

Icy Galaxy

Isform Naturen har alltid vært en av de viktigste inspirasjonskildene for designere. Ideen kom til designernes tanker ved å se på rommet og bildet av Milk Way Galaxy.Det viktigste aspektet i denne designen var å skape en unik form. Mange design som er i markedet, fokuserer på å lage den mest klare isen, men i denne presenterte designen fokuserte designerne med vilje på formene som er laget av mineralene mens vannet blir til is, for å være tydeligere designerne forvandlet en naturlig defekt til en vakker effekt. Dette designet skaper en spiralformet sfærisk form.

Sigarettfilter

X alarm

Sigarettfilter X-alarm, er en alarm for røykere som får dem til å innse hva de gjør med seg selv mens de gjør det. Dette designet er en ny generasjon sigarettfiltre. Denne designen kan være en god erstatning for dyre reklame mot røyking, og det har mer innflytelse på røykeres sinn enn annen negativ reklame. Det har en veldig enkel struktur, filtrene er stemplet med et usynlig blekk som dekker det negative området av skissen og for hver puff vil skissen vises tydeligere, så for hver puff vil du se at hjertet ditt blir mørkere og du vet hva som skjer med deg.

Transformerende Sykkelparkering

Smartstreets-Cyclepark™

Transformerende Sykkelparkering Smartstreets-Cyclepark er et allsidig, strømlinjeformet sykkelparkeringsanlegg for to sykler som passer på få minutter for å gjøre det raskt mulig å forbedre sykkelparkeringsanlegg over byområder uten å legge rot til gatebildet. Utstyret bidrar til å redusere sykkeltyveri og kan installeres i selv de mest trange gater, og frigjør ny verdi fra eksisterende infrastruktur. Utstyrt av rustfritt stål kan utstyret være RAL-fargematchet og merket for lokale myndigheter eller sponsorer. Det kan også brukes til å identifisere sykkelruter. Den kan konfigureres for å passe alle størrelser og kolonner.

Magnesiumemballasje

Kailani

Magnesiumemballasje Arome Agency sine arbeider med grafisk identitet og kunstnerisk linje for Kailani-emballasje er basert på minimal og ren design. Denne minimalismen er i tråd med produktet som bare har en ingrediens, magnesium. Typografien som er valgt er sterk og skrevet. Det kjennetegner både styrken til mineral magnesium og styrken til produktet, som gjenoppretter vitalitet og energi til forbrukerne.

Flaske Vin

Gabriel Meffre

Flaske Vin Aroma skaper den grafiske identiteten til samlerskålen Gabriel Meffre som feirer 80 år. Vi jobbet med en karakteristisk design fra 30-tiden av tiden, symbolisert grafisk av en kvinne med et glass vin. Fargebladene som brukes er aksentert av preging og varm foliestempling for å fremheve samlersiden av samlingen.