Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonelt Kompleks

Crab Houses

Multifunksjonelt Kompleks På den store sletten i det schlesiske lavlandet står ett magisk fjell alene, dekket av mystikk tåke, og ruver over den pittoreske byen Sobotka. Der, midt i naturlandskap og legendarisk beliggenhet, er Crab Houses-komplekset: et forskningssenter planlagt å være. Som en del av byens revitaliseringsprosjekt, er det ment å slippe løs kreativitet og innovativitet. Stedet samler forskere, kunstnere og lokalsamfunn. Formen på paviljongene er inspirert av krabber som kommer inn i et rislende hav av gress. De vil bli opplyst om natten, som ligner ildfluer som svever over byen.

Bord

la SINFONIA de los ARBOLES

Bord Bordet la SINFONIA de los ARBOLES er en søken etter poesi i design... En skog sett fra bakken er som søyler som forsvinner mot himmelen. Vi kan ikke se dem ovenfra; fra fugleperspektiv ligner skogen et glatt teppe. Vertikalitet blir horisontalitet og forblir fortsatt enhetlig i sin dualitet. På samme måte bringer bordet la SINFONIA de los ARBOLES tankene på grenene på trærne som danner en stabil base for en subtil benkeplate som utfordrer tyngdekraften. Bare her og der flimrer solstrålene gjennom grenene på trærne.

Apotek

Izhiman Premier

Apotek Den nye Izhiman Premier-butikkdesignen utviklet seg rundt å skape en trendy og moderne opplevelse. Designeren brukte en annen blanding av materialer og detaljer for å betjene hvert hjørne av de viste elementene. Hvert utstillingsområde ble behandlet separat ved å studere materialegenskapene og de viste varene. Skaper en blanding av materialer som blandes mellom Calcutta-marmor, valnøtttre, eiketre og glass eller akryl. Som et resultat var opplevelsen basert på hver funksjon og klientpreferanser med et moderne og elegant design som er kompatibelt med de fremviste elementene.

Kjøkkenutstyr

KITCHEN TRAIN

Kjøkkenutstyr Å bruke forskjellige stiler med kjøkkeninstrumenter skaper et uryddig matlagingsmiljø i tillegg til visuell irritasjon. Når jeg satte det i et nøtteskall, prøvde jeg å lage et enhetlig sett av disse populære kjøkkenutstyrene som vanligvis brukes i alle hus. Denne designen var rent inspirert av kreativitet. "United form" og et "Hyggelig utseende" er to av dens egenskaper. Det vil dessuten bli ønsket velkommen av markedet på grunn av det innovative utseendet. Dette vil være en mulighet for produsenten og kunden at det kjøpes 6 redskaper i en pakke.

Automatisert Immigrasjonsterminal

CVision MBAS 2

Automatisert Immigrasjonsterminal MBAS 2 ble designet for å trosse arten av sikkerhetsprodukter og minimere trusler og frykt for både teknologiske og psykologiske aspekter. Designet tolker kjente hjemme-datamaskinelementer for å gi et brukervennlig utseende for landsbygdsborgere rundt Thailands grense. Stemme og grafikk på skjermen guide brukerne første gang trinn for trinn gjennom prosessen. Den doble fargetonen på fingeravtrykkplaten indikerer tydelig skanningssoner. MBAS 2 er et unikt produkt som tar sikte på å endre måten vi krysser landegrensene, og gir mulighet for flere språk og en vennlig, ikke-diskriminerende brukeropplevelse.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: I showroom er treningssko og sportsutstyr, som ble produsert med injeksjonsteknologi, utstilt. Stedet ser ut som produsert med injeksjonsformpressing. I fremstillingsmetoden for dette stedet, møbler som om de ble produsert i injeksjonsform for å generere helheten. Grove systier som i taket, mykner all teknologisk synlighet.