Designmagasin
Designmagasin
Snacks

Have Fun Duck Gift Box

Snacks Gaveboksen "Have Fun Duck" er en spesiell gaveeske for unge mennesker. Inspirert av leker, spill og filmer i pikselstil, skildrer designen en "matby" for unge mennesker med interessante og detaljerte illustrasjoner. IP-bildet vil bli integrert i byens gater, og unge elsker sport, musikk, hip-hop og annen underholdningsaktivitet. Opplev morsomme sportsspill mens du koser deg, uttrykk en ung, morsom og lykkelig livsstil.

Matpakke

Kuniichi

Matpakke Den tradisjonelle japanske konserverte maten Tsukudani er ikke godt kjent i verden. En soyasausbasert stuet tallerken som kombinerer forskjellige sjømat- og landingredienser. Den nye pakken inneholder ni etiketter designet for å modernisere tradisjonelle japanske mønstre og uttrykke ingrediensene. Den nye merkevarelogoen er designet med forventning om å fortsette den tradisjonen de neste 100 årene.

Honning

Ecological Journey Gift Box

Honning Utformingen av gaveboksen til honningen er inspirert av den "økologiske reisen" til Shennongjia med rikelig med ville planter og gode naturlige økologiske omgivelser. Å beskytte det lokale økologiske miljøet er designets kreative tema. Designet tar i bruk tradisjonell kinesisk papirkuttet kunst og skyggedukkekunst for å vise den lokale naturøkologien og fem sjeldne og truede førsteklasses beskyttede dyr. Grovt gress og trepapir brukes på pakkematerialet, som representerer begrepet natur og miljøvern. Den ytre boksen kan brukes som en utsøkt oppbevaringsboks for gjenbruk.

Kjøkkenkrakk

Coupe

Kjøkkenkrakk Denne avføringen er designet for å hjelpe en med å opprettholde nøytral sittestilling. Ved å observere folks daglige oppførsel fant designteamet behovet for at folk måtte sitte på avføring i en kortere periode, for eksempel å sitte på kjøkkenet for en rask pause, noe som inspirerte teamet til å lage denne avføringen spesielt for å imøtekomme slik oppførsel. Denne krakken er designet med minimale deler og strukturer, noe som gjør avføringen rimelig og kostnadseffektiv for både kjøpere og selgere ved å ta hensyn til produktiviteten til produsenter.

Infographic Med Animert Gif

All In One Experience Consumption

Infographic Med Animert Gif Prosjektet All In One Experience Consumption er et Big Data Infographic som viser informasjon som formål, type og forbruk av besøkende til komplekse kjøpesentre. Hovedinnholdet er sammensatt av tre representative innsikter hentet fra analysen av Big Data, og de er arrangert fra topp til bunn i henhold til rekkefølgen av viktighet. Grafikken er utført ved hjelp av isometriske teknikker og er gruppert i å bruke den representative fargen til hvert emne.

Filmplakat

Mosaic Portrait

Filmplakat Kunstfilmen "Mosaic Portrait" ble utgitt som konseptplakat. Den forteller hovedsakelig historien om en jente som ble overfalt seksuelt. Hvitt har vanligvis metaforen om død og symbolet på kyskhet. Denne plakaten velger å skjule budskapet om "død" bak en jentes stille og milde tilstand, for å fremheve den sterkere følelsen bak stillhet. Samtidig integrerte designeren kunstneriske elementer og suggererende symboler i bildet, noe som forårsaket mer omfattende tenking og utforsking av filmverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.