Designmagasin
Designmagasin
Bokdesign

Josef Koudelka Gypsies

Bokdesign Josef Kudelka, en verdenskjent fotograf, har holdt sine fotoutstillinger i mange land rundt om i verden. Etter en lang ventetid ble endelig en Kudelka-sigøynertemautstilling holdt i Korea, og hans fotobok ble laget. Siden det var den første utstillingen i Korea, var det en forespørsel fra forfatteren om at han ønsket å lage en bok slik at han kunne føle Korea. Hangeul og Hanok er koreanske bokstaver og arkitektur som representerer Korea. Tekst refererer til sinnet og arkitektur betyr formen. Inspirert av disse to elementene, ønsket å utforme en måte å uttrykke Koreas egenskaper.

Offentlig Kunst

Flow With The Sprit Of Water

Offentlig Kunst Ofte er miljøer i samfunnet forurenset av inter- og intra-personlige dissonanser fra innbyggerne, noe som resulterer i synlig og usynlig kaos i omgivelsene. Den ubevisste effekten av denne lidelsen er at innbyggerne regresserer til rastløshet. Denne vanlige og sykliske agitasjonen påvirker kroppen, sinnet og ånden. Skulpturene guider, steller, renser og styrker det positive "chi" i et rom, med fokus på hyggelige og fredelige utfall. Med et subtilt skifte i miljøet, blir publikum ledet mot en balanse mellom deres indre og ytre virkeligheter.

Merkevaredesign

Queen

Merkevaredesign Den utvidede designen er basert på konseptet dronning og sjakkbrett. Med de to fargene svart og gull, er designet for å formidle følelsen av høy klasse og omforme det visuelle bildet. I tillegg til metall- og gulllinjene som er brukt i selve produktet, er elementet i scenen konstruert for å motvirke krigsinntrykket fra sjakken, og vi bruker koordineringen av scenebelysning for å skape røyk og lys fra krigen.

Skulptur

Atgbeyond

Skulptur Xi'an ligger på startstedet til Great Silk Road. I den kreative forskningsprosessen for kunst, kombinerer de den moderne naturen til hotellmerket Xi'an W, Xi'ans spesielle historie og kultur, og de fantastiske kunsthistoriene fra Tang-dynastiet. Pop kombinert med graffitikunst ble det kunstneriske uttrykket til W hotel som hadde stor innvirkning.

Yong En Havnearbeid

Hak Hi Kong

Yong En Havnearbeid Forslaget bruker tre konsepter for å gjenoppbygge CI-systemet for Yong-An fiskehavn. Den første er en ny logo som lager med spesifikt visuelt materiale hentet fra kulturelle kjennetegn ved Hakka-samfunnet. Neste trinn er en ny undersøkelse av underholdningsopplevelsen, og lag deretter to maskotpersoner som representerer og la dem vises i nye attraksjoner for å lede turist inn i havnen. Sist, men ikke minst, høvler du ni flekker inne, og omgir med underholdningsaktiviteter og deilige retter.

Utstillingsdesign

Tape Art

Utstillingsdesign I 2019 utløste en visuell fest med linjer, fargebiter og lysstoffrør Taipei. Det var Tape That Art Exhibition organisert av FunDesign.tv og Tape That Collective. En rekke prosjekter med uvanlige ideer og teknikker ble presentert i 8 båndkunstinstallasjoner og stilt ut over 40 båndmalerier, sammen med videoer av kunstnernes arbeid i fortiden. De la også til strålende lyder og lys for å gjøre begivenheten til et oppslukende kunstmiljø, og materialer de brukte inkluderte dukbånd, kanalbånd, papirbånd, emballasjer, plastbånd og folier.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.