Designmagasin
Designmagasin
Transformerende Sykkelparkering

Smartstreets-Cyclepark™

Transformerende Sykkelparkering Smartstreets-Cyclepark er et allsidig, strømlinjeformet sykkelparkeringsanlegg for to sykler som passer på få minutter for å gjøre det raskt mulig å forbedre sykkelparkeringsanlegg over byområder uten å legge rot til gatebildet. Utstyret bidrar til å redusere sykkeltyveri og kan installeres i selv de mest trange gater, og frigjør ny verdi fra eksisterende infrastruktur. Utstyrt av rustfritt stål kan utstyret være RAL-fargematchet og merket for lokale myndigheter eller sponsorer. Det kan også brukes til å identifisere sykkelruter. Den kan konfigureres for å passe alle størrelser og kolonner.

Magnesiumemballasje

Kailani

Magnesiumemballasje Arome Agency sine arbeider med grafisk identitet og kunstnerisk linje for Kailani-emballasje er basert på minimal og ren design. Denne minimalismen er i tråd med produktet som bare har en ingrediens, magnesium. Typografien som er valgt er sterk og skrevet. Det kjennetegner både styrken til mineral magnesium og styrken til produktet, som gjenoppretter vitalitet og energi til forbrukerne.

Flaske Vin

Gabriel Meffre

Flaske Vin Aroma skaper den grafiske identiteten til samlerskålen Gabriel Meffre som feirer 80 år. Vi jobbet med en karakteristisk design fra 30-tiden av tiden, symbolisert grafisk av en kvinne med et glass vin. Fargebladene som brukes er aksentert av preging og varm foliestempling for å fremheve samlersiden av samlingen.

Matemballasje

Chips BCBG

Matemballasje Utfordringen for å realisere chip-pakninger av merket BCBG besto i å utføre en serie emballasje i tilstrekkelig med universets merke. Emballasjene måtte være både minimalistiske og moderne, mens de hadde dette håndverksmessige preget av chips og den hyggelige og sympatiske siden som bringer karakterene som er tegnet med pennen. Aperitiffen er et koselig øyeblikk som må føles på emballasjen.

Trapp

U Step

Trapp U trinntrapp dannes ved å låse sammen to u-formede firkantede bokseprofiler med forskjellige dimensjoner. På denne måten blir trappen selvbærende forutsatt at dimensjonene ikke overskrider en terskel. Forberedelse på forhånd av disse delene gir montering. Emballasje og transport av disse rette stykkene er også sterkt forenklet.

Trapp

UVine

Trapp UV-vindeltrapp er dannet ved å låse sammen U- og V-formede kasseprofiler på vekslende måte. På denne måten blir trappen selvbærende siden den ikke trenger en midtstolpe eller perimeterstøtte. Gjennom sin modulære og allsidige struktur gir design letthet gjennom produksjon, emballasje, transport og installasjon.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.