Designmagasin
Designmagasin
Offentlig Hagestol

Para

Offentlig Hagestol Para er et sett med offentlige utendørs stoler designet for å gi tilbakeholden fleksibilitet i utendørs omgivelser. Et sett med stoler som har en unik symmetrisk form og helt avviker fra den iboende visuelle balansen i konvensjonell stoledesign. Dette settet med utendørs stoler er inspirert av enkel vippeform, og er dristig, moderne og ønsker interaksjon velkommen. Begge har en tung vektet bunn, støtter Para A 360 rotasjoner rundt basen, og Para B støtter toveis flipping.

Bord

Grid

Bord The Grid er et bord designet fra et rutenettsystem som ble inspirert av tradisjonell kinesisk arkitektur, hvor en type trekonstruksjon kalt Dougong (Dou Gong) brukes i forskjellige deler av en bygning. Ved bruk av tradisjonell sammenlåsende trekonstruksjon er montering av bordet også prosessen med å lære om strukturen og oppleve historien. Støttestrukturen (Dou Gong) er laget av modulære deler som lett kan demonteres med behov for lagring.

Møbler Serien

Sama

Møbler Serien Sama er en autentisk møbelserie som gir funksjonalitet, følelsesmessig opplevelse og unikhet gjennom sine minimale, praktiske former og sterke visuelle effekt. Den kulturelle inspirasjonen hentet fra poesien om hvirvlende kostymer som bæres i Sama-seremonier, tolkes i sin design gjennom et spill av konisk geometri og metallbøyingsteknikker. Seriens skulpturelle holdning er kombinert med enkelhet i materialer, former og produksjonsteknikker for å tilby funksjonelle & amp; estetiske fordeler. Resultatet er en moderne møbelserie som gir et særegent preg på boarealene.

Smart Kjøkkenfabrikk

FinaMill

Smart Kjøkkenfabrikk FinaMill er en kraftig kjøkkenfabrikk med utskiftbare og påfyllbare krydderputer. FinaMill er den enkle måten å heve matlagingen med den dristige smaken av nykvernede krydder. Bare fyll de gjenbrukbare belgene med tørkede krydder eller urter, smekk en belte på plass og mal den nøyaktige mengden krydder du trenger med et trykk på en knapp. Bytt ut krydderbønner med bare noen få klikk og fortsett å lage mat. Det er den ene kvernen for alle dine krydder.

Kjøkkenutstyr

KITCHEN TRAIN

Kjøkkenutstyr Å bruke forskjellige stiler med kjøkkeninstrumenter skaper et uryddig matlagingsmiljø i tillegg til visuell irritasjon. Når jeg satte det i et nøtteskall, prøvde jeg å lage et enhetlig sett av disse populære kjøkkenutstyrene som vanligvis brukes i alle hus. Denne designen var rent inspirert av kreativitet. "United form" og et "Hyggelig utseende" er to av dens egenskaper. Det vil dessuten bli ønsket velkommen av markedet på grunn av det innovative utseendet. Dette vil være en mulighet for produsenten og kunden at det kjøpes 6 redskaper i en pakke.

Automatisert Immigrasjonsterminal

CVision MBAS 2

Automatisert Immigrasjonsterminal MBAS 2 ble designet for å trosse arten av sikkerhetsprodukter og minimere trusler og frykt for både teknologiske og psykologiske aspekter. Designet tolker kjente hjemme-datamaskinelementer for å gi et brukervennlig utseende for landsbygdsborgere rundt Thailands grense. Stemme og grafikk på skjermen guide brukerne første gang trinn for trinn gjennom prosessen. Den doble fargetonen på fingeravtrykkplaten indikerer tydelig skanningssoner. MBAS 2 er et unikt produkt som tar sikte på å endre måten vi krysser landegrensene, og gir mulighet for flere språk og en vennlig, ikke-diskriminerende brukeropplevelse.