Designmagasin
Designmagasin
Belysningsstruktur

Tensegrity Space Frame

Belysningsstruktur Tensegrity-rammelyset bruker RBFullers prinsipp om "Mindre for mer" for å produsere en lysarmatur med bare lyskilden og den elektriske ledningen. Tensegrity blir det strukturelle middelet som både arbeider gjensidig i kompresjon og spenning for å produsere et tilsynelatende diskontinuert lysfelt som bare er definert av dens strukturelle logikk. Skalbarheten og produksjonsøkonomien taler til en vare med endeløs konfigurasjon hvis lysende form grasiøst motstår tyngdekraften med en enkelhet som bekrefter paradigmet i vår epoke: Å oppnå mer mens du bruker mindre.

Konvertible Enheter For Utdanning

Pupil 108

Konvertible Enheter For Utdanning Elev 108: Den rimeligste konvertible enheten for Windows 8 for Education. Et nytt grensesnitt og en helt ny opplevelse i læring. Eleven 108 strekker seg over både nettbrett og laptop-verdener, og skifter mellom de to, for en bedre ytelse innen utdanning. Windows 8 åpner for nye læringsmuligheter, slik at studentene kan dra full nytte av berøringsskjermfunksjonen og de utallige appene. En del av Intel® Education Solutions, Pupil 108 er den rimeligste og egnede løsningen for klasserom over hele verden.

Spisebord

Chromosome X

Spisebord Et spisebord designet for å gi sitteplasser for åtte personer, som samhandler i pilearrangement. Toppen er et abstrakt X, laget av to forskjellige stykker fremhevet av en dyp linje, mens den samme abstrakte X gjenspeiles på gulvet med grunnstrukturen. Den hvite strukturen er laget av tre forskjellige stykker for enkel montering og transport. Dessuten ble kontrasten til teakfiner av toppen og hvit for basen valgt for å gjøre den nedre delen lysere og gi mer vekt på den uregelmessig formede toppen, og dermed gi et hint for forskjellig interaksjon mellom brukerne.

Avtakbar Enhet For Utdanning

Unite 401

Avtakbar Enhet For Utdanning Unite 401: The perfect duo for Education. La oss snakke om teamarbeid. Med en utrolig allsidig 2-i-1-design, er Unite 401 det ideelle studentenheten for samarbeidende læringsmiljøer. Kombinasjonen av et nettbrett og en bærbar PC leverer den kraftigste mobile løsningen for utdanning, styrket av mgseries sikker design til den smarteste prisen.

Lampe

Capsule Lamp

Lampe Lampen ble opprinnelig designet for et merke for barneklær. Inspirasjonen kommer fra kapselleker som barn får fra salgsautomater som vanligvis ligger på butikkfronter. Når man ser opp på lampen, kan man se en haug med fargerike kapselleker, som hver bærer ønske og glede som vekker ens ungdommelige sjel. Antall kapsler kan justeres og innholdet erstattes slik du vil. Fra hverdags trivia til spesielle dekorasjoner blir hvert objekt du putter i kapslene en egen unik fortelling, og dermed krystalliserer du ditt liv og sinnstilstand på et bestemt tidspunkt.

Teppe

Folded Tones

Teppe Tepper er iboende flate, målet var å utfordre dette enkle faktum. Illusjonen av tredimensjonalitet oppnås med bare tre farger. Mangfoldet av toner og dybden på teppet er avhengig av bredden og tettheten på stripene, snarere enn en stor fargepalett som kan krukke med et bestemt rom, og dermed muliggjør fleksibel bruk. Fra oven eller langt borte ligner teppet et brettet ark. Imidlertid, mens du sitter eller ligger på den, kan det hende at illusjonen av brettene ikke er synlig. Dette fører til bruk av enkle repeterende linjer som kan nytes som et abstrakt mønster på nært hold.