Designmagasin
Designmagasin
Paviljong

ResoNet Sinan Mansions

Paviljong ResoNet Pavilion er bestilt av Sinan Mansions i Shanghai for feiringen av det kinesiske nyttåret 2017. Den består av en midlertidig paviljong pluss et interaktivt LED-lys "resonet" festet i den indre overflaten. Den benytter seg av Low-Fi-teknikker for å visualisere resonansfrekvensene som er iboende i det naturlige miljøet, via interaksjonen mellom publikum og omgivende elementer som blir oppdaget av et LED-nett. Paviljongen lyser opp det offentlige riket som svar på vibrasjonsstimuli. Bortsett fra at besøkende kan komme for å gjøre vårfesten ønsker, kan den også brukes som en forestilling.

Lenestol

Lollipop

Lenestol Lollipop lenestol er en kombinasjon av uvanlige former og fasjonable farger. Silhuettene og fargeelementene deres måtte se eksternt ut som godteri, men lenestolen skulle samtidig passe inn i interiører i forskjellige stiler. Chupa-chups-formen dannet grunnlaget for armlenene, og ryggen og setet er laget i form av klassiske karameller. Lollipop lenestol er skapt for folk som liker dristige beslutninger og mote, men ikke ønsker å gi opp funksjonalitet og komfort.

Luftkvalitetskontroll

Midea Sensia AQC

Luftkvalitetskontroll Midea Sensia AQC er en intelligent hybrid som integrerer boliginnredningen med både eleganse og stil. Det bringer humanisert teknologi og innovasjon gjennom funksjoner, kontrollerer temperatur og luftkvalitetsrensing med belysning og vase til rominnredning. Velforeningen kommer gjennom sensorteknologi som kan lese miljøet og holde den lokale temperaturen og fuktigheten stabil, i henhold til tidligere oppsett, laget av MideaApp.

Klimaanlegg

Midea Sensia HW

Klimaanlegg Midea Sensia fremmer livskvalitet og en innovativ måte å avsløre dekorasjonsobjektet. Foruten luftstrømningseffektiviteten og stillheten, presenterer den det innovative berøringspanelet som gir tilgang til funksjoner og lynets farger og intensitet. Fargeterapien hjelper anti-stress prosessen, trender innovative produkter på begge måter, trivsel og estetikk. I tillegg til den forskjellige estetikken, integrerer dens former interiøret i hjemmet med både eleganse og stil, og verdsetter huset ved indirekte lys.

Skrivebord

Duoo

Skrivebord Duoo desk er ønsket om å uttrykke karakter gjennom formenes minimalisme. Dens tynne horisontale linjer og vinklede metallben skaper et kraftig visuelt bilde. Den øverste hylla lar deg plassere skrivesaker slik at den ikke forstyrrer mens du arbeider. Et skjult brett på overflaten for tilkobling av enheter opprettholder en ren estetikk. Bordplaten i naturlig finér bærer varmen fra den naturlige treteksturen. Skrivebordet opprettholder en plettfri balanse, takket være harmonisk utvalgte materialer, funksjonalitet og praktisk kombinasjon med estetikk i vanlige og strenge former.

Hjemmelaget Pastamaskin

Hidro Mamma Mia

Hjemmelaget Pastamaskin Hidro Mama Mia er en sosiokulturell redning gjennom italiensk gastronomi. Ekstremt enkel å bruke, den er lett og kompakt, enkel å lagre og transportere. Det gir trygg høy produktivitet, og gir en hyggelig matopplevelse til familien i hverdagens liv og venners samspill. Motoren er helt integrert i girkassen, og tilbyr kraft, robusthet og sikker bruk, og gir også enkel rengjøring og støtte. Den kutter deig med ulik tykkelse, og kan tilberede en rekke retter: pasta, nudler, lasagne, brød, kringle, pizza og mer.