Designmagasin
Designmagasin
Stol

SERENAD

Stol Jeg respekterer alle slags stoler. Etter min mening er en av de viktigste og klassiske og spesielle tingene innen interiørdesign stolen. Ideen om Serenad-stol kommer fra en svane på vannet som snudde og satte ansiktet hennes mellom vingene. Kanskje den skinnende og glatte overflaten i Serenad stol med ulik og spesiell design den er laget bare for veldig spesielle og unike steder.

Lenestol

The Monroe Chair

Lenestol Slående eleganse, enkelhet i ideen, komfortabel, designet med bærekraft i tankene. Monroe-stolen er et forsøk på å drastisk forenkle produksjonsprosessen som er involvert i å lage en lenestol. Den utnytter potensialet i CNC-teknologier til å gjentatte ganger kutte ut et flatt element fra MDF, disse elementene blir deretter spredt rundt en sentral akse for å forme en kompleks buet lenestol. Bakbenet forandrer seg gradvis i ryggstøtten og armlenet i fremre ben, og skaper en distinkt estetikk som er helt definert av enkelheten i produksjonsprosessen.

Parkbenk

Nessie

Parkbenk Dette prosjektet er basert på konseptidéen "Drop & Forget", det vil si enkel installasjon på stedet med minimale installasjonskostnader i forhold til de eksisterende infrastrukturene i et urbant miljø. Robust betongvæske former, nøye balansert, skaper en favnende og behagelig sitteopplevelse.

Hi-Fi Platespiller

Calliope

Hi-Fi Platespiller Det endelige målet med et Hi-Fi-svingbord er å gjenskape det reneste og uforurensede av lyder; denne essensen av lyd er både terminusen og konseptet med denne designen. Dette forskjønne utformede produktet er en skulptur av lyd som gjengir lyd. Som en platespiller er den blant en av de best ytende Hi-Fi-platespillerene som er tilgjengelige, og denne enestående ytelsen er både indikert og forsterket av sin unike form og designaspekter; bli med i form og funksjon i en åndelig forening for å legemliggjøre Calliope-platespilleren.

Servant

Vortex

Servant Målet med virvelutformingen er å finne en ny form for å påvirke vannføringen i servanter for å øke effektiviteten, bidra til deres brukeropplevelse og forbedre deres estetiske og semiotiske egenskaper. Resultatet er en metafor, avledet fra en idealisert virvelform som betyr avløp og vannføring som visuelt indikerer hele gjenstanden som en fungerende servant. Denne formen kombinert med kranen, fører vannet inn til en spiralbane, slik at den samme mengden vann dekker mer grunn, noe som resulterer i redusert vannforbruk for rengjøring.

Skøyte For Myk Og Hard Snø

Snowskate

Skøyte For Myk Og Hard Snø Den originale Snow Skate er her presentert i en ganske ny og funksjonell design - i mahogny av hardt tre og med løpere av rustfritt stål. En fordel er at tradisjonelle lærstøvler med hæl kan brukes, og som sådan er det ingen etterspørsel etter spesielle støvler. Nøkkelen til trening på skøyta er den enkle båndteknikken, ettersom design og konstruksjon er optimalisert med en god kombinasjon til skøytenes bredde og høyde. En annen avgjørende faktor er bredden på løperne som optimaliserer lederskøyta på solid eller hard snø. Løperne er i rustfritt stål og utstyrt med innfelte skruer.