Designmagasin
Designmagasin
Hyperbil

Brescia Hommage

Hyperbil I tider med høyteknologiske alle digitale dingser, flathet på berøringsskjermer og rasjonelle ettvolumskjøretøyer, er Brescia Hommage-prosjektet en to-seters hyperbils designstudie som ble antatt som feiring til en tid der elegant enkelhet, høy berøringsmaterialitet, rå kraft, ren skjønnhet og den direkte forbindelsen mellom menneske og maskin var regelen for spillet. En tid da modige og geniale menn som Ettore Bugatti selv skapte mobile enheter som overrasket verden.

Saftige Dedikerte Grow Box

Bloom

Saftige Dedikerte Grow Box Bloom er en saftig dedikert vokse-boks som fungerer som et stilig hjemmemøbler. Det gir perfekte oppvekstvilkår for sukkulenter. Hovedmålet med produktet er å fylle ønsket og pleie som bor i urbane områder med mindre grønt miljøtilgang. Bylivet har mange utfordringer i dagliglivet. Det fører til at folk ignorerer deres natur. Bloom har som mål å være broen mellom forbrukere og deres naturlige ønsker. Produktet er ikke automatisert, det tar sikte på å hjelpe forbrukerne. Applikasjonsstøtten vil tillate brukere å ta grep med plantene sine som lar dem pleie.

Tekoker

Grundig Serenity

Tekoker Serenity er en moderne tekoker som fokuserer på gledelig brukeropplevelse. Prosjektet fokuserer stort sett på estetiske elementer og brukeropplevelse ettersom hovedmålet antyder at produktet skal være forskjellig fra de eksisterende produktene. Tekokerens brygge er mindre enn kroppen som lar produktet se over bakken som gir unik identitet. Litt buet kropp kombinert med skiver på overflater støtter også produktets unike identitet.

Lysekrone

Lory Duck

Lysekrone Lory Duck er designet som et fjæringssystem satt sammen av moduler laget av messing og epoksyglass, som hver ligner en and som lett glir gjennom kjølige farvann. Modulene tilbyr også konfigurerbarhet; med berøring, kan hver justeres for å vende alle retninger og henge i alle høyder. Den grunnleggende formen på lampen ble født relativt raskt. Imidlertid trengte det måneder med forskning og utvikling med utallige prototyper for å skape sin perfekte balanse og det beste utseendet fra alle mulige vinkler.

Sommerfugl Henger

Butterfly

Sommerfugl Henger Sommerfuglen henger fikk navnet sitt for å likne formen på en flygende sommerfugl. Det er minimalistiske møbler som kan settes sammen på en praktisk måte på grunn av utformingen av de adskilte komponentene. Brukerne kan raskt montere hengeren med bare hender. Når det er nødvendig å flytte, er det praktisk å transportere etter demontering. Installasjonen tar bare to trinn: 1. pakke begge rammene sammen for å danne et X; og gjør de diamantformede rammene på hver side overlappet. 2. skyv trestykket gjennom de overlappede diamantformede rammene på begge sider for å holde rammene

Rekkevifte

Black Hole Hood

Rekkevifte Denne serien hette designet av inspirerende av Black Hole og Worm Hole gjør produktet til en vakker og moderne form, som alt gir følelsesmessige følelser og rimelig. Det gir følelsesmessige øyeblikk og enkel bruk mens du lager mat. Det er lett, enkelt å installere, enkelt å rengjøre og designet for moderne iland-kjøkken.